Doi puștani au spart un magazin din Adjud pentru băutură și țigări

0
234

O spargere dată în plină noapte la un magazin din Adjud le-a produs o adevărată surpriză oamenilor legii, când și-au dat seama că autorii sunt minori. Primii care au început cercetările au fost jandarmii, chemați în ajutor la scurt timp după producere incidentului. De mare ajutor le-au fost oamenilor legii imaginile surprinse de camerele de supraveghere, care au înregistrat exact momentul în care doi copii au spart magazinul.

“Cu ajutorul semnalmentelor de pe înregistrare si cu ajutorul unui lucrător din cadrul Poliţiei T.F. Adjud s-a reuşit identificarea şi descoperirea unui autor, în Gara Adjud, un minor de 11 ani ce avea asupra sa cîteva din bunurile sustrase (o sticlă de băutură alcoolică, 4 brichete şi 4 pachete de ţigări). Întrebat de provenienţa bunurilor găsite asupra sa acesta a declarat că împreună cu un alt minor au pătruns într-un magazin de pe strada Libertăţii şi au sustras mai multe bunuri pe care le-au ascuns în aproprierea Primăriei Adjud. Ajunşi la locul indicat jandarmii au găsit mai multe sacoşe ce conţineau bunurile sustrase (48 pachete de ciocolată, 3 sticle cu bere, una sticlă votca, 6 sticle de coniac)”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Vrancea.

Jandarmii au întocmit documentele de sesizare penală pentru furt calificat, cercetările fiind preluate și continuate de Poliţia Municipiului Adjud.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.