Doi tineri au fost ARESTAȚI PREVENTIV după ce au fost prinși în timp ce furau catalizatorul unei mașini

0
470

Doi tineri, de 19 ani, au ajuns în arest după ce s-au pus pe furat catalizatoare. Cei doi, unul din Focșani și celălalt din comuna Paltin au fost prinși în flagrant după ce au “subtilizat” catalizatorul unei mașini parcată pe o stradă din Focșani. S-a întâmplat joia trecută, atunci când poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Focșani efectuau o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor de furturilor din autoturisme.

“Cei doi sunt bănuiți de faptul că, în noaptea de 09/10 februarie a.c., având fețele acoperite, prin secționarea țevii de eșapament cu un instrument de tăiere, au sustras un catalizator ce se afla montat  pe un autoturism staționat într-o parcare din municipiul Focșani. Prinderea în flagrant s-a realizat la scurt timp după comiterea faptei, când cei doi s-au deplasat în extravilanul municipiului Focșani, sub pasarela ce suspendă DJ 205 S peste calea ferată, unde urmau să se întâlnească cu o terță persoană în vederea comercializării bunului sustras. În momentul în care polițiștii s-au apropiat, cei doi au abandonat bunul sustras si au părăsit zona în alergare însă au fost prinși, imobilizați și conduși la sediul Poliției Municipiului Focșani”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Vrancea. În cursul zilei de vineri, magistrații au decis ca aceștia să-și petreacă următoarele 30 de zile în arest preventiv.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.