Doi vrânceni au fost duși de polițiști în închisoare pentru a-și ispăși pedepsele – unul pentru conducere fără permis, iar altul pentru furt calificat

0
268

Doi vrânceni au ajuns ieri în Penitenciarul Focșani, unde vor rămâne închiși câteva luni, pentru a-și ispăși pedepsele primite de la instanța de judecată. Cea mai mare pedeapsă dintre aceștia o are de executat un bărbat în vârstă de 42 de ani, care a fost condamnat la 1 an și 4 luni închisoare pentru furt calificat. Cel de-al doilea condamnat are 43 de ani, sentința acestuia fiind de 4 luni închisoare și 3.600 lei amendă penală, pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Ambii au fost reținuți după ce polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gugești au pus în executare cele mandate emise chiar ieri, de Judecătoria Focșani și Judecătoria Adjud.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.