Doliu în comuna vrânceană Mera | S-a stins din viață directorul școlii

0
1046
Cu o activitate de peste 30 de ani în fruntea școlii din comuna vrânceană Mera, directorul Toma David s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut de colegii respectatului profesor care au transmis un mesaj de rămas bun pentru cel care le-a fost un îndrumător și un ajutor dedicat.
 „Cu nemăsurată tristețe, plângem astăzi moartea celui care a fost DIRECTORUL școlii noastre timp de peste 30 de ani, dl. TOMA DAVID. Și-a dedicat întreaga sa viață școlii și comunității, punându-le întotdeauna pe primul plan. A fost o PERSONALITATE remarcabilă, un om sensibil, la care găseai întotdeauna un sfat bun sau o vorbă de încurajare. A fost un PROFESOR dedicat, care și-a ghidat cu pasiune elevii în tainele matematicii, deschizându-le calea către cunoaștere. A fost un COLEG gata să ajute la nevoie și să împărtășească din experiența lui. A fost un OM blând, iubitor, cinstit, harnic, optimist, corect, empatic. A fost… și va rămâne mereu în sufletele noastre… domnul nostru DIRECTOR… DIRECTORUL TOMA. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au transmis colegii profesorului.
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.