Doliu la DGASPC Vrancea! Sorin Neagu, șeful Biroului Achiziții, a decedat la București. El fusese infectat cu noul coronavirus!

0
3232

Șeful Biroului Achiziții Publice din cadrul DGASPC Vrancea, Sorin Neagu, a decedat. Infectat cu noul coronavirus, el a fost transferat ieri în stare gravă la Spitalul Militar ROL2 de la Otopeni. În ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-i salva viața, Sorin Neagu a pierdut lupta cu boala. Întreg personalul instituției deplânge trecerea prematură în neființă a colegului de serviciu. „Cu regret și profundă durere, astăzi ne luăm rămas bun de la cel care a fost colegul nostru, Sorin Neagu. Mult prea devreme a urcat la Cer, lăsând în urma sa o familie și un colectiv care deplâng pierderea prematură a sa. Drum lin printre îngeri, drag coleg și putere familiei îndurerate! Vei rămâne mereu în amintirea noastră și îți promitem că vom avea grijă de familia ta frumoasă! Dumnezeu să te ierte și să te aibă în paza Sa! ”, este mesajul de adio al angajaților DGASPC Vrancea.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.