Domo închide toate cele 75 de magazine şi rămâne doar online

0
425

domo-magazin.

Retailerul de produse IT Domo, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa locală de profil, cu vânzări de peste 600 milioane lei anul trecut, va închide toate magazinele fizice, pentru a rămâne cu operaţiuni doar online, potrivit unor surse citate de Ziarul Financiar.

O parte dintre magazine au fost deja preluate de com­pe­titori, iar furnizorii de electronice şi electrocasnice spun că nu au fost plătiţi, motiv pentru care nu mai livrează marfă com­­paniei care are deja probleme financiare de mai mulţi ani, scrie ZF în ediţia de luni.

„Domo şi-a mutat activele de pe o companie pe alta. Fosta companie care opera activitatea Domo avea probleme financiare şi nu îşi mai plătea furnizorii. Apoi, sub noua entitate s-au făcut plăţi pentru o vreme, pentru ca apoi să apară şi aici probleme. Noi nu mai livrăm marfă”, spune un furnizor al companiei.

Potrivit ultimelor date, Domo avea în toamnă circa 75 de magazine fizice şi unul online.

Domo are pe site-ul propriu o ofertă cu titlul „Dăm Tot!” şi reduceri de până la 90%, oferta fiind valabilă în magazine în perioada 13-30 noiembrie. În oferta online apar preţuri de 1-2 lei pentru produse precum „Protecţie spate iGo iPad 2″ sau „Carcasă iPad”. Oferta include însă şi alte produse, respectiv mouse-uri, cabluri sau ondulatoare de păr.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.