Îndrăznește să fii informat!

miercuri, 29 mai 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  spot_imgspot_img
  AcasăActualitateDosar de candidat: Ion Panțîru, propunerea PNL Vrancea la funcția de primar al comunei Câmpuri

  Dosar de candidat: Ion Panțîru, propunerea PNL Vrancea la funcția de primar al comunei Câmpuri

  Continuăm rubrica specială intitulată „Dosar de candidat”, un colț dedicat analizei și înțelegerii mai profunde a politicienilor locali care vă vor cere voturile în acest an electoral. Vom „explora” împreună profilurile candidaților, istoria lor politică, viziunile și promisiunile pentru viitorul comunităților din care fac parte.

  Indiferent dacă sunt politicieni experimentați sau proaspeți intră în arenă, fiecare candidat vine cu propriile sale idei, priorități și viziuni asupra viitorului. Ne propunem să oferim o perspectivă cuprinzătoare asupra acestora, pentru a-i ajuta pe cititori să-și formeze propriile opinii informate înainte de ziua votului.

  Astăzi, această rubrică îi aparține lui Ion Panțîru, candidat al PNL Vrancea la funcția de primar al comunei Câmpuri.

  Ion Panțîru are 55 de ani, este de profesie jurist, absolvent al unei facultăți de drept, și este fiu al comunei Câmpuri, pentru care acum candidează la funcția de primar. El activează în domeniul privat încă din primii ani de după Revoluția din 1989, lucru care l-a transformat într-un fin cunoscător al problemelor cu care se confruntă micii întreprinzători dar și oamenii care lucrează „la particular”.

  Din anul 2016, Ion Panțîru a hotărât că este momentul să se implice activ în viața comunității din care provine, așa că a candidat și a reușit să intre, cu sprijinul concetățenilor, în consiliul local al comunei Câmpuri. Semn că a făcut treabă bună și a reprezentat vocea oamenilor la nivelul administrației locale, Ion Panțîru a obținut un al doilea mandat de consilier local în 2020.

  „Am acumulat o experiență considerabilă în calitate de consilier local în timpul celor două mandate. Sunt 8 ani de activitate în administrația locală, perioadă în care am avut oportunitatea să observ modul în care se desfășoară lucrurile în primărie. Am colaborat îndeaproape cu fostul și actualul primar iar experiența mea anterioară în sectorul privat m-a ajutat să înțeleg importanța gestionării fiecărui detaliu și să am grijă de fiecare aspect financiar”, spune Nicușor Panțîru.

  El este convins că experiența acumulată este atuu-ul potrivit pentru o candidatură la funcția de primar al comunei Câmpuri și, cum era firesc, a decis să facă acest lucru reprezentând Partidul Național Liberal.

  Printre obiectivele sale se numără extinderea canalizării în toate satele comunei Câmpuri, reabilitarea, modernizarea și extinderea infrastructurii rutiere, realizarea unor diguri pentru a feri oamenii de inundații și nu în ultimul rând, accesarea a cât mai multe fonduri europene pentru modernizarea tuturor localităților comunei.

  Mai mult, Ion Panțîru spune trebuie făcut totul pentru atragerea investitorilor în zonă, lucru care ar însemna enorm pentru localnici. Este evident că  deschiderea a tot felul de întreprinderi individuale, sub diferite forme, ar însemna crearea de locuri de muncă.

  „Oamenii trebuie să aibă încredere în mine că voi face orice îmi stă putință și chiar peste capacitățile mele ca să aduc bunăstarea în Câmpuri, să modernizez comuna în adevăratul sens al cuvântului. Am echipă puternică lângă mine, o echipă pregătită pentru a da un restart comunei”, a subliniat candidatul PNL.

  spot_imgspot_img
  spot_imgspot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  Cronica dimineții – 29.05.2024

  1. În opinia majorităţii ţărilor NATO, a sosit momentul ca preşedintele României, Klaus Iohannis,...

  ARTICOLE POPULARE

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la Consiliul Județean!”

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la...

  Vrei să te angajezi? Iată oferta din baza de date a AJOFM Vrancea

  În a doua jumătate a lunii aprilie, în baza de date a AJOFM Vrancea...