Dosar penal pe numele unui păncean care a plecat de acasă deși se afla sub măsura izolării la domiciliu

1
304

La data de 29 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, un bărbat de 50 de ani din localitate deși se afla sub măsura izolării la domiciliu, în perioada 24 octombrie – 6 noiembrie a.c., ar fi încălcat această măsură în data de 28 octombrie în jurul orei 11.00, când a mers la sediul unei instituții din localitate. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor iar situaţia a fost comunicată la D.S.P. Vrancea.

Facem apel încă o dată către cetăţeni să respecte măsurile dispuse de autorități pentru prevenirea răspândirii virusului SARS COV2. Sperăm ca toată lumea să înţeleagă că aceste măsuri sunt în interesul nostru, al tuturor, şi al celor dragi nouă. Ca poliţişti, ne facem datoria şi încercăm să înţelegem toate situaţiile şi să le abordăm profesionist, dar şi uman! (comunicat IPJ Vrancea)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Faceți un control la get’s bet panciu sa vedeti ca acolo nu se respecta nimic oamenii baltesc de virus acolo înăuntru va rog eu sa va duceți in control acolo

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.