Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul accidentului mortal de la Tișița, în care a fost implicat un avocat

0
411

Dosar penal în cazul accidentului mortal de joi seara de la Tișița, unul dintre șoferi fiind un avocat. Ancheta a fost preluată de procurorii din județul vecin, faptele cercetate fiind de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, potrivit anunțului oficial. „La data de 27.11.2020, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galați a fost sesizat cu privire la faptul că în seara zilei de 26.11.2020, pe raza județului Vrancea, în apropierea localității Tișița, s-a produs un accident rutier, unul dintre conducătorii autoturismelor implicate având calitatea de avocat. În urma impactului a rezultat decesul celuilalt conducător auto şi vătămarea gravă a pasagerului aflat în maşina acestuia, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.
Facem precizarea că începerea urmăririi penale cu privire la faptele sesizate reprezintă o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nici o situaţie, să aducă atingere prezumţiei de nevinovăţie”, au comunicat procurorii gălățeni.

Accidentul s-a produs în jurul orei 20.55, pe DN2 E85, între un autoturism condus de un bărbat de 26 de ani, din județul Iași, care circula pe direcția Focșani – Bacău, și un autoturism condus de o femeie, de 31 de ani, din județul Bacău. La fața locului s-au deplasat modulul SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, o autospecială de stingere din cadrul Stației de Pompieri Panciu și două ambulanțe SAJ. Dintre cele cinci victime, doar patru au fost evaluate și transportate la spital, una refuzând transportul la unitatea medicală. În cursul nopții, femeia de 31 de ani a decedat, în accident fiind răniți totodată o femeie de 26 de ani (pasageră în mașina care circula pe sensul Focșani – Bacău) și doi bărbați, de 26 și 32 de ani.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.