Dosar penal pentru un bucureștean care a accidentat o focșăneancă și a fugit de la locul faptei

0
151

Au trecut  luni bune de când o femeie de 61 de ani din Focșani a fost accidentată de o mașină iar șoferul a fugit de la locul faptei.

Accidentul a avut loc pe 25 octombrie, dar autorul faptei a fost descoperit abia acum. El s-a ales cu dosar penal și va răspunde pentru fapta sa.

„La data de  25 octombrie a.c., o femeie de 61 ani din municipiul Focșani a fost acroșată de un autoturism, după care conducătorul auto a părăsit locul evenimentului. În urma producerii evenimentului femeia a suferit vătămări corporale care au necesitat pentru vindecare 4-5 zile de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul care a acroșat femeia ar fi fost condus de un bărbat de 28 ani din municipiul București. În cauză a fost întocmit dosar penal”, anunță polițiștii.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.