Dosare penale pentru doi șoferi prinși BEȚI CRIȚĂ LA VOLAN

0
340

politie-etilotest

Polițiștii din Focșani au depistat, în noaptea de joi spre vineri, doi șoferi care conduceau prin oraș în stare de ebrietate avansată.

În primul caz, este vorba despre un șofer, în vârstă de 28 de ani, din municipiu. Oprit de polițiștii de la circulație, tânărul a fost pus să sufle în alcooltest. Nu mică le-a fost mirarea polițiștilor când au văzut că tânărul băuse bine înainte să urce la volanul autoturismului. Rezultatul a fost de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul cherchelit a fost dus la spital pentru recoltarea probleor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cel de-al doilea caz, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, de 45 de ani din Golești, în timp ce se deplasa cu autoturismul prin Focșani, după ce a băut bine de tot. Ecranul etilotestului a arătat o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri, șoferilor „piliți” li s-a întocmit dosar penal și vor trebui să răspundă în fața legii pentru inconștiența de care au dat dovadă.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.