Dosarul “Răcoasa” ajunge la Curtea Constituțională

0
263

Dosarul în care 13 membri ai Comisiei Județene pentru Reconstituirea Dreptului de Proprietate din anul 2006 au fost trimiși în judecată de DNA pentru abuz în serviciu ajunge la Curtea Constituțională. Magistrații Tribunalului Brăila, unde se judecă acest dosar, au admis o excepție de neconstituționalitate ridicată de unul dintre inculpați, așa că dosarul urmează să ajungă la Curtea Constituțională care urmează să se pronunțe cu privire la excepția ridicată.

“Admite, în parte, cererea de sesizare a Curţii Constituţionale, formulată de inculpata Dușu Diana Angela. Dispune sesizarea Curţii Constituţionale cu soluţionarea excepţiei de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 346 alin. 4 din Codul de procedură penală. Respinge, ca inadmisibilă, cererea formulată de inculpata Dușu Diana Angela, de sesizare a Curţii Constituţionale cu excepţia de neconstituţionalitate a dispozițiilor art. 475 din Codul de procedură penală. Respinge, ca inadmisibilă, cererea formulată de inculpata Dușu Diana Angela, de sesizare a Înaltei Curți de Casație și Justiție – Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept cu pronunțarea unei hotărâri prealabile. Respinge, ca inadmisibilă, cererea formulată de inculpata Dușu Diana Angela, de sesizare a Curții de Justiție a Uniunii Europene”, se arată în decizia Tribunalului Brăila.

În acest dosar au fost trimiși în judecată, printre alții, prefectul și subprefectul județului Vrancea din anul 2006, respectiv Dragoș Mircea și Mioara Flenchea.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.