Două persoane din Căminul de bătrâni din Odobești au fost confirmate pozitiv cu COVID-19

0
461

Anchetă epidemiologică în curs la Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice din orașul Odobești, unde au fost confirmate două cazuri de COVID-19. Este vorba despre două persoane aflate în îngrijire în acest centru, una dintre acestea fiind internată anterior la Secția de Cardiologie a Spitalului Județean Focșani.

În acest moment, în Spitalul Județean sunt internate peste 70 de persoane confirmate pozitiv, două la ATI. Ultimul deces raportat în județ a fost înregistrat în cadrul unității de la Adjud.

Astăzi, la ora 10, în Spitalul Județean de Urgență Sf Pantelimon Focșani se află internați 72 de pacienți confirmați cu COVID 19, dintre care 2 sunt la ATI, iar 24 prezintă forme ușoare sau sunt asimptomatici. Referitor la situația de la CRPV Odobești, în momentul de față există o anchetă epidemiologică în curs după ce două persoane instituționalizate acolo au fost depistate pozitiv la COVID 19, una dintre ele fiind o perioadă internată la secția de cardiologie de la Spitalul de Urgență.

Ieri s-a înregistrat al cincilea deces în județul Vrancea. Persoana, în vârstă de 77 de ani, a decedat la Spitalul Municipal Adjud și suferea de insuficiență renală cronică (dializă), insuficiență hepatică, insuficiență cardiacă, sechele IMA, hepatită cronică cu virus C”, se arată într-o informare de presă.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.