Două tinere plecate de acasă să-și urmeze iubirea, depistate de polițiști

0
264

Duminică dimineață, polițiștii din Gugești au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie din comuna Sihlea, despre faptul că fiica sa, ar fi fost luată cu forța de către concubinul ei și transportată cu un autoturism la locuința acestuia din municipiul Râmnicul Sărat, județul Buzău. În urma verificărilor efectuate cu operativitate în colaborare polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicul Sărat, atât tânăra cât și concubinul acesteia au fost identificați în municipiul Râmnicul Sărat. Tânăra a declarat faptul că s-a împăcat cu bărbatul și de bunăvoie a plecat cu acesta din localitatea Voetin.

Tot duminică, polițiștii din Cotești au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie din comuna Broșteni, despre faptul că în orei 07:00, când s-a întors de la serviciu, a constatat faptul că fiica sa, minoră în vârstă de 16 ani, nu se mai afla în locuință. În urma investigațiilor efectuate cu operativitate de polițiști minora a fost găsită la domiciliul unui tânăr de 25 de ani, din comuna Cîrligele. Fata a fost încredințată familiei, declarând totodată faptul că pe perioada dispariției acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.