Două victorii şi o înfrângere pentru CSM Focşani la turneul de la Suceava

0
133

CSM Focşani a avut parte de 3 zile pline, la Memorialul “Mihai Mironică”, turneu organizat la Suceava, la sfârşitul săptămânii trecute. Handbaliştii vrânceni au susţinut în Moldova 3 partide, în care au obţinut două victorii şi au suferit o înfrângere.

Eşecul s-a produs chiar în primul meci, joi, în faţa gazdelor de la CSU, echipă ce pare a fi un adevărat “naş” pentru CSM, căreia i-a administrat a treia înfrângere consecutivă, după cele două din “dubla” de la Focşani. De data aceasta, eşecul a fost la un scor şi mai drastic, 27-19. Altfel au stat datele problemei în meciul 2, vineri, cînd adversara elevilor lui Viorel Ciubotaru a fost divizionara secundă Farul Constanţa.

Mai proaspeţi, mai concentraţi, dar e adevărat şi în faţa unui adversar inferior, CSM s-a impus cu scorul de 32-25 (17-15), golurile fiind marcate de Miroiu (11), Ţuţu şi Raţă, câte 5, Băluţ, Răpciugă şi Enache, câte 2 şi Mocanu, Ragea, Neaţă, Năstăsie şi Gramatic, câte o reuşită.

Mult mai importantă, chiar dacă s-a produs într-o partidă amicală, a fost victoria de sâmbătă, din ultima zi a turneului, când vrâncenii au învins una dintre colegele de eşalon, Potaissa Turda, scor 36-30 (15-18). Au înscris pentru CSM Focşani: Popa (4), Mocanu (1), Ţuţu (1), Ragea (2), Răpciugă (3), Eros (1), Miroiu (9), Năstăsie (1), Raţă (11) şi Gramatic (3).

La sfârşitul acestei săptămâni, în perioada 12-15 august, CSM Focşani va participa la Cupa Municipiului Vaslui, un turneu extreme de puternic şi unde vor mai fi prezente gazdele de la HC Vaslui, Handbal Club Dobrogea Sud Constanţa, CSM Bucureşti şi Dunărea Călăraşi.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here