Dragnea îi ia aeroportul lui Oprișan de la Focșani și îl duce la Galați

0
529
Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat sâmbătă, 11 mai, la mitingul PSD de la Galați că locuitorii urbei de pe Dunăre ar trebui să se gândească la faptul că un viitor aeroport s-ar putea construi în municipiul lor.

Practic, Dragnea pare a-i da cu flit lui Oprișan, care a promis aeroport la Focșani, nu la Galați, pentru zona de est a României. Evident, promisiunea lui Dragnea de la Galați nu a fost decât o gogoriță electorală. Dacă PSD-iștii doreau să facă un aeroport pentru aglomerarea urbană Galați – Brăila – Focșani ar fi făcut acest lucru în cei aproape 30 de ani de după 1989, mai ales că au fost la guvernare peste 80% din timp.

Să nu uităm că Marian Oprișan, președintele CJ Vrancea, a promis vrâncenilor în ultimii 10 ani: aeroport, autostradă, spital, parc industrial etc. În realitate, nimic nu s-a făcut. Baronul i-a aburit pe vrânceni așa cum Dragnea i-a aburit sâmbătă pe gălățeni, căci trebuia să promită și el ceva, nu? În concluzie, Dragnea nu i-a arătat pisica lui Oprișan (pentru că sunt în campanie), mutând aeroportul (invizibil oricum) de la Focșani la Galați, ci doar a ales să nu mai mintă de data aceasta alături de șeful PSD Vrancea. A mințit separat, dar PSD va plăti la comun. Când? Pe 26 mai 2019! (Material comandat de PNL. Realizat de Media Vemo. Cod mandatar financiar: 41190007)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.