Îndrăznește să fii informat!

miercuri, 19 iunie 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  spot_imgspot_img
  AcasăActualitateDragoș Ciobotaru atrage atenția asupra haosului care domnește la predarea buletinelor de vot

  Dragoș Ciobotaru atrage atenția asupra haosului care domnește la predarea buletinelor de vot

  Președintele și candidatul PNL Vrancea la consiliul județean, Dragoș Ciobotaru, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj prin care mulțumește tuturor pentru votul acordat la alegeri. De asemenea, Dragoș Ciobotaru a atras atenția asupra haosului care domnește la această oră privind predarea buletinelor de vot.

  „Vin în primul rând cu un mesaj de mulțumire către dumneavoastră, toți cei care ați crezut în noi și ați fost alături de mine și de echipa mea acordându-ne votul de încredere. Am obținut un scor fruntaș în județul Vrancea, printre primele din țară. Asta după ce am întrat târziu în această competiție forțat de împrejurări, luptându-ne cu un contracandidat care se pregătește de 3 ani.

  Este incredibil că am reușit să ajungem aici fără ajutorul altor partide, fără blaturi cu membri partidelor adversare, cu o campanie electorală exemplară, având alături colegi primari, candidați sau simpli membri PNL și pe dumneavoastră. Sunt măgulit că am reușit să câștig votul dumneavoastră, al focșănenilor și am câștigat alegerile în municipiul Focșani pe votul la președinte CJ.

  Am pierdut 3 primarii însă am câștigat alte 4, adversarul nostru a pierdut 7 primarii. Avem la aceasta ora o poză de moment după numărarea a 90% din voturile dumnevoastră, însă nu putem finaliza numărătoarea pentru că:

  – sunt încă foarte multe secții în care nu s-au încheiat procesele verbale;

  – în acele sectii oamenii au plecat acasă și au rămas doar președintele și locțiitorul iar acestia nu reușesc să închidă procesul electoral;

  – există în multe secții procese verbale semnate de toată lumea în alb însă nici măcar asa președinții de secție nu reușesc să o scoată la capăt;

  – s-au împărțit astăzi ca la piață seturi de câte 4, 6, 8 buletine de vot unei singure persoane pentru a vota;

  – o doamnă președinte de secție a fost găsită cu un teanc de buletine de vot deja votate, iar la apariția poliției le-a anulat pe toate, de la sine putere, fără a se lua vreo alta măsură;

  – 70% din circumscripții nu au reușit nici la această oră să centralizeze și să transmită către BEJ Procesele Verbale din Circumscripție.”

  – președinții de Circumscripții filmați în timp ce voteaza procese verbale în dreptul tuturor membrilor din secție, aceștia fiind absenți;

  Pentru că nu obișnuiesc să renunț la luptă așa ușor, am hotărât să fim extrem de atenti în următoarele ore și să facem tot ceea ce ne stă în putință pentru ca votul de astăzi sa reflecte dorința dumneavoastră! Dacă vom pierde, o vom face onorabil.

  Felicitările le vom transmite mai târziu, dacă va fi cazul, până atunci însă vom verifica ce se întâmplă cu sacii de voturi de nu ajung la BEJ, ce se întâmplă cu Procesele Verbale de nu sunt încă încheiate și vom fi atenți la numărătoare, până la ultimul vot.

  În această seară de la ora 18, la sediul PNL Vrancea din B-dul Independenței vom ține o conferință de presă, în care vom explica toate neregulile și haosul care se întâmplă în acest moment în județul Vrancea și îi rog pe aceasta cale pe toti cei implicați in procesul electoral sa fie foarte atenți.

  Dacă vom fi în măsură să finalizăm numărătoarea și să primim toate procesele verbale până la ora 18, vă vom comunica și rezultatele acesteia!

  spot_imgspot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  Descoperire macabră într-un apartament din Focșani! Pompierii au găsit cadavrul unei femei

  Un cetățean din cartierul Gării a solicitat intervenția autorităților după ce a constatat că...

  ULTIMA ORĂ La cererea PSD, Biroul Electoral de Circumscripție Panciu a decis renumărarea voturilor pentru funcția de primar

  În urma alegerilor din 9 iunie, primarul în funcție – Nicolai Mărăscu (PNL), a...

  Fondul Național de Garantare a Creditelor va emite acordurile de refinanţare în Programul ”Prima Casă”

  Prin adoptarea Ordonanței de Urgență Nr. 58/6 iunie 2024 FNGCIMM este mandatat să emită, acordurile...

  ARTICOLE POPULARE

  GALAȚI: Tragedie în apropiere de Hanu Conachi! Trei muncitori au fost îngropați de vii, unul dintre ei a decedat

  Tragedie la ieșirea din localitatea Tudor Vladimirescu. Un mail de pământ s-a surpat peste...

  ATENȚIE DN2 este inundat la ieșirea din Vrancea spre Râmnicu Sărat

  Direcția Regională de Drumuri și Poduri Buzău a anunțat că la ieșire din Râmnicu...

  A murit fostul director al SCCM Focșani, inginerul Lucian Văcăreanu

  S-a stins din viață inginerul Lucian Văcăreanu, fost director al SCCM Focșani și unul...