Dragoș Ciobotaru: „Parlamentul României are nevoie de oameni muncitori, serioși, experimentați, așa cum sunt candidații PNL Vrancea”

0
301

Dragoș Ciobotaru este unul dintre cei mai tineri primari din Vrancea dar acest lucru nu l-a împiedicat să demonstreze că are capacitatea de a transforma Vizantea-Livezi într-o localitate cu adevărat europeană. De altfel, implicarea sa în problemele comunității din care face parte a fost răsplătită la alegerile locale din 27 septembrie, cetățenii acordându-i peste 92% din voturi și posibilitatea de a administra comuna încă 4 ani. În mandatul anterior, tânărul primar liberal a urmărit cu perseverență realizarea proiectelor propuse. Drumurile și străzile au fost asfaltate, au fost construite două cămine culturale și mai multe parcuri, sediul primăriei a fost reabilitat, ca și școlile din localitate. De departe, însă, proiectul cel mai ambițios al edilului este transformarea comunei într-un obiectiv turistic important pe harta națională și, de ce nu, europeană. Este vorba de construirea unei baze moderne de tratament care să folosească avuția pusă la dispoziție de natură: izvoarele sulfuroase din zonă. Cu ajutorul ministrului Lucrărilor Publice, Ion Ștefan, candidat al Partidului Național Vrancea la Camera Deputaților, care a aprobat construirea acestui obiectiv  în Vizantea-Livezi, prin Compania Națională de Investiții au fost alocați 37,5 milioane lei (7,7 milioane de euro), urmând ca baza de tratament să fie gata până la finalul anului 2023. Odată cu aceasta, Dragoș Ciobotaru își propune dezvoltarea turismului în comună prin realizarea de trasee montane, o pistă de bob, tiroliene, agroturism și alte facilități pentru cei care vor veni aici. 14 loturi de teren vor fi scoase la licitație iar investitorii vor putea ridica spații de cazare pentru turiști, având totuși obligația de a realiza și facilități pentru petrecerea timpului liber. „Parlamentul României are nevoie de oameni muncitori, serioși, experimentați, care să acopere toate domeniile principale de interes public. Sprijin cu toată încrederea echipa de candidați a PNL Vrancea pentru că îi cunosc pe candidați, am văzut că sunt bine intenționați, serioși, muncitori și dedicați acestei funcții. Mai mult decât atât, sprijin echipa de candidați a PNL VRANCEA pentru că a dovedit ca îi pasă. În ultimul an, Vizantea-Livezi a primit o uriașă șansă de dezvoltare din partea domnului ministru Ion Ștefan, a șefului cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, și a domnului fost senator, actualmente președinte CJ Vrancea, Cătălin Toma”, a spus primarul comunei Vizantea-Livezi, Dragoș Ciobotaru. (Material realizat de SC Media Factory Concept SRL, la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 11200025)

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.