DRAMĂ în familia primarului din Spulber. Soția alesului S-A SPÂNZURAT

0
388

Lumanare (1)

Nenorocirea s-a abătut asupra familiei primarului comunei Spulber, Vasile Rusu. Soția alesului local, o femeie cu notorietate în localitate, s-a spânzurat. Anica Rusu avea 61 de ani. O viață i-a învățat pe copiii din comună tainele scrisului și ale cititului, fiind o învățătoare cunoscută și apreciată în comunitate. Femeia ieșise la pensie și, din cauze doar de ea știute, intrase într-o stare de depresie. Se pare că ceva probleme de sănătate ar fi stat la baza gândurilor sale negre, spun acum, după tragedie, cunoscuții familiei.

Joi, ea a decis să încheie socotelile cu viața, fără să lase măcar un bilet prin care să explice celor dragi ce a împins-o către un asemenea gest. Fosta învățătoare din Spulber a fost găsită spânzurată într-o anexă a gospodăriei sale chiar de către soț, respectiv primarul din Spulber, Vasile Rusu.

Omul a trăit un real șoc când și-a văzut consoarta atârnând fără viață într-un ștreang.

Moartea fostei învățătoare din comună a șocat și îndoliat întreaga comunitate din Spulber.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.