DSP sună întotdeauna de două ori. Cum a declarat instituția război șobolanilor din fosta Pensiune Monte Carlo!

0
222

De parcă aspectul dezolant al ruinelor fostei Pensiuni Minte Carlo din Cartierul Sud nu era de ajuns, cetățenii din zonă au avut nenumărate probleme legate de clădire. Părăsită de proprietar și lăsată de izbeliște, aceasta a devenit pentru o perioadă un fel de hotel pentru oamenii străzii, lucru care i-a deranjat nespus pe locatarii din blocurile vecine, și pe bună dreptate. După ce edificiul a fost înconjurat cu un soi de gard de protecție, boschetarii și-au găsit, spre ușurarea vecinilor, alte locuri de înnoptat. Din nefericire, locul persoanelor fără adăpost a fost luat aproape imediat de adevărate colonii de șobolani, rozătoarele revendicându-și zona spre disperarea locatarilor. Prin urmare, în urma nenumăratelor sesizări, Direcția de Sănătate Publică s-a hotărât să pipăie problema și au organizat un control la locul cioatei. Evenimentul s-a produs în seara zilei de sâmbătă (18 iulie), în speranța că vor lua prin surprindere șobolanii, aflați și ei acasă la un șpriț. Din nefericire pentru megieși dar spre bucuria șobolănimii, inspectorii DSP au plecat cu buza umflată întrucât, așa cum am pomenit mai sus, clădirea era împrejmuită. Oamenii nu s-au dat bătuți și au revenit a doua zi, duminică, însoțiți de poliție. După discuții cu locatarii și o analiză temeinică a situației, autoritățile au dispus necruțătoare ca proprietarul să purceadă de îndată la stârpirea rozătoarelor și să vină cu dovada deratizării între incisivi. „Inspectorii au luat legătura cu administratorul firmei și au stabilit ca într-o săptămână acesta să efectueze operațiuni de deratizare și dezinsecție, cu o echipă autorizată. După încheierea operațiunii, administratorul va avea obligația să se prezinte la sediul Direcției de Sănătate Publică Vrancea cu procesul verbal  și factura unității prestatoare, pentru dovada efectuării operațiunilor de deratizare și dezinsecție”, se arată într-un comunicat al DSP Vrancea.

pensiunea monte carlo 6 - DSP sună întotdeauna de două ori. Cum a declarat instituția război șobolanilor din fosta Pensiune Monte Carlo!

pensiunea monte carlo 1 - DSP sună întotdeauna de două ori. Cum a declarat instituția război șobolanilor din fosta Pensiune Monte Carlo!

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.