DSP Vrancea are forțe noi în lupta COVID-19. Printre cei admiși este și un medic epidemiolog

0
791

Final de concurs la Direcția de Sănătate Publică Vrancea, unde, în contextul crizei provocate de coronavirus au fost aprobate câteva zeci de posturi în plus. Aseară, pe lista celor admiși figurau 25 de persoane, care vor începe munca în perioada imediat următoare, sub coordonarea angajaților mai vechi din instituție.

Pe 10 aprilie, instituția făcea public că angajează personal contractual pe o perioadă determinată, de 6 luni: medici, asistenți, chimiști sau biochimist. Au fost vacante patru posturi de medic specialist epidemiologie, 2 de asistent medical gradul principal specialitatea igienă și sănătate publică, 14 de asistent medical debutant, specialitatea igienă și sănătate publică sau generalist, un post asistent medical debutant specialitatea farmacie,  un post chimist principal, un post biochimist specialist, un post asistent medical principal specialitatea laborator, două posturi asistent medical specialitatea laborator, un post chimist specialist, două posturi medic specialist igienă, 13 de asistenți medicali debutant specialitatea igienă și sănătate publică sau generalist, precum și un post referent de specialitate debutant.

Fiind urgentă angajarea, concursul s-a desfășurat rapid: depunerea dosarelor și interviul, iar rezultatele finale au fost afișate aseară, semn că în instituție într-adevăr se lucrează zi-lumină. Nu mai puțin de 86 de persoane și-au depus dosarele pentru concurs, însă la întrebările cheie din cadrul interviului au răspuns efectiv de doar 76, dat fiind că 10 candidați nu s-au mai prezentat, probabil de teama unui eșec.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.