Îndrăznește să fii informat!

vineri, 12 aprilie 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  spot_img
  AcasăActualitateDSP Vrancea face angajări! 9 posturi de asistent scoase la concurs

  DSP Vrancea face angajări! 9 posturi de asistent scoase la concurs

  9 posturi de asistent medical sunt scoase la concurs de Direcția de Sănătate Vrancea:

   – asistent medical debutant igienă și sănătate publică sau asistent medical debutant
  generalist 2 posturi: Compartimentul de supraveghere epidemiologică și control boli transmisibile – Colectiv de supraveghere epidemiologică, alertă epidemiologică, PNI. Condiții specifice: – diploma de bacalaureat; diploma de școală postliceală sanitară sau echivalentă ori diploma de studii postliceale prin echivalare conform HG nr. 797/1997 în specialitatea igienă și sănătate publică; certificat de membru OAMGMAMR însoțit de avizul anual pentru autorizarea exercitării profesiei în termen de valabilitate la data concursului și adeverință de participare la concurs eliberată de OAMGMAMR.
  – asistent medical debutant igienă și sănătate publică – 1 post: Compartimentul de supraveghere epidemiologică și control boli transmisibile – Colectiv infecții nosocomiale și boli transmisibile prioritare HIV, TBC, ITS. Condiții specifice: diploma de bacalaureat; diploma de școală postliceală sanitară sau echivalentă ori diploma de studii postliceale prin echivalare conform HG nr. 797/1997 în specialitatea igienă și sănătate publică; certificat de membru OAMGMAMR însoțit de avizul anual pentru autorizarea exercitării profesiei în termen de valabilitate la data concursului și adeverință de participare la concurs eliberată de OAMGMAMR;
  – asistent medical debutant generalist – 1 post: Compartimentul de supraveghere epidemiologică și control boli transmisibile – Colectiv infecții nosocomiale și boli transmisibile prioritare HIV, TBC, ITS. Condiții specifice: diploma de bacalaureat; diploma de școală postliceală sanitară sau echivalentă ori diploma de studii postliceale prin echivalare conform HG nr. 797/1997 în specialitatea igienă și sănătate publică; certificat de membru OAMGMAMR însoțit de avizul anual pentru autorizarea exercitării profesiei în termen de valabilitate la data concursului și adeverință de participare la concurs eliberată de OAMGMAMR;

  asistent medical debutant igienă și sănătate publică – 2 posturi: Compartimentul de evaluare a factorilor de risc din mediul de viață Colectiv igiena colectivităților de copii/ tineret. Condiții specifice: diploma de bacalaureat; diploma de școală postliceală sanitară sau echivalentă ori diploma de studii postliceale prin echivalare conform HG nr. 797/1997 în specialitatea igienă și sănătate publică; certificat de membru OAMGMAMR însoțit de avizul anual pentru autorizarea exercitării profesiei în termen de valabilitate la data concursului și adeverință de participare la concurs eliberată de OAMGMAMR.
  asistent medical principal igienă și sănătate publică – 1 post: Compartimentul de evaluare a factorilor de risc din mediul de viață și muncă – Colectiv igiena mediului, programe de sănătate în relația cu mediul și statistică. Condiții specifice: diploma de bacalaureat; diploma de școală postliceală sanitară sau echivalentă ori diploma de studii postliceale prin echivalare conform HG nr. 797/1997 în specialitatea igienă și sănătate publică; certificat de membru OAMGMAMR însoțit de avizul anual pentru autorizarea exercitării profesiei în termen de valabilitate la data concursului și adeverință de participare la concurs eliberată de OAMGMAMR; minim 5 ani vechime în funcția de asistent medical igienă și sănătate în muncă; adeverință de grad principal.
  – asistent medical laborator 2 posturi: Laboratorul de diagnostic și investigare în sănătate publică chimie sanitară și toxicologie. Condiții specifice: diploma de bacalaureat; diploma de școală postliceală sanitară sau echivalentă ori diploma de studii postliceale prin echivalare conform HG nr. 797/1997 în specialitatea laborator; certificat de membru OAMGMAMR însoțit de avizul anual pentru autorizarea exercitării profesiei în termen de valabilitate la data concursului și adeverință de participare la concurs eliberată de OAMGMAMR; minim 6 luni vechime în specialitatea laborator.

  Dosarele se depun în perioada 21 iunie – 4 iulie, pe data de 13 iulie fiind programată proba scrisă, urmată de interviu stabilit pe 19 iulie. Rezultatele finale se vor anunța pe 25 iulie. Mai multe detalii se găsesc la sediul instituției sau pe site-ul DSP Vrancea.

  spot_imgspot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  GALAȚI: Condamnare pentru mită pentru un fost director

  Fostul director al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Maritime, Ciubrei Luigi Mariusa, a fost...

  Avem lege pentru calitatea apei. Ea a fost promulgată

  Preşedintele României a promulgat Legea pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 7/2023 privind calitatea apei...

  Polițistă vrânceană medaliată cu argint la Campionatul de tenis de masă al Ministerului Afacerilor Interne

  Peste 120 de sportivi participanți, din cadrul tuturor structurilor Ministerului Afacerilor Interne, au fost...

  ARTICOLE POPULARE

  ULTIMA ORĂ Locuitorii din Focșani, zona intersecției Anghel Saligny – Cotești, au rămas fără apă după ce un excavator a găurit magistrala!

  Un excavator care executa omlete, pardon!, lucrări în zona intersecției străzilor Anghel Saligny cu...

  ULTIMA ORĂ! Mobilizare de forțe la Vizantea Livezi pentru găsirea a două persoane rătăcite în pădure

  UPDATE: În urmă cu puțin timp, cele două persoane au fost găsite tefere de...

  BanaURSUL halicit de vulpe! Lăcomia, prostia și viclenia din celebra povestioară transferate la Dumitrești

  Interpretarea contemporană a poveștii "Ursul păcălit de vulpe" s-a transformat într-o realitate a timpurilor...