DSP Vrancea mai face niște angajări. Deja a fost publicată lista persoanelor admise

0
1548

Niciodată nu este personal suficient în instituțiile publice, nici măcar în cele în care au mișcat încadrări de la începutul pandemiei. Probabil pe ideea că mai bine să prisosească decât să lipsească, Direcția de Sănătate Publică Vrancea face alte câteva angajări, după ocuparea posturilor scoase luna trecută. Nu de medici, cum poate ne-am aștepta, ci de referenți de specialitate în cadrul compartimentului evaluare și promovare a sănătății- cu studii medii și superioare, să fie loc și legalitate pentru toată lumea.

Dacă angajarea unui consilier juridic pe perioadă determinată a picat, ca urmare a unei adrese a Ministerului Sănătății, Compartimentul evaluare și promovare a sănătății nu era suficient de ocupat, așa că aflăm azi că au fost afișate ieri rezultatele la anunțul de angajare. Anunț de angajare care nu apărea nicăieri pe data de 12 – când ar fi fost publicat. Scuzabil, dat fiind că DSP Vrancea are un site nou, în construcție, iar pe pagina de Facebook a instituției au fost prioritare alte mesaje de interes.

Una peste alta, rezultatele selecției de dosare sunt corecte: pentru toate cele cinci posturi ale Compartimentului evaluare și promovare a sănătății au fost admiși tot atâția candidați.

După cum sună anunțul, personalul contractual este angajat pe o perioadă de maxim 6 luni, cu contract individual de muncă cu normă întreagă. Selecția dosarelor de concurs a fost făcută pe baza îndeplinirii condițiilor de participare.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.