Duminică ai cu cine! Vino la vot!

0
208

Prea mult timp, Vrancea a fost condusă și reprezentată de politicieni care au pus pe primul loc interesul personal, și nu pe cel public. În toți acești ani, economia Vrancei a stagnat, iar diferențele față de alte județe s-au accentuat. Clasa politică s-a decredibilizat complet în ochii vrâncenilor, iar interesul oamenilor pentru viaţa publică a dispărut.

Există totuși oameni care își doresc să se implice civic, oameni care trec peste cinism, lehamite și intimidări. Uniunea Salvați România s-a născut și crește prin efortul unor astfel de oameni. În toată țara, USR reprezintă speranța schimbării în bine a clasei politice. Ne dorim ca județul nostru să nu piardă și această șansă a unui nou început.

Onestitatea și competența noastră sunt verificabile, suntem oameni fără trecut politic, cu cariere construite prin propriile puteri. Dorim să oferim în Vrancea un nou standard în politică, unul al corectitudinii și al luptei pentru binele comun al cetățenilor. Vă așteptăm alături de noi în această construcție, știm că există dorință unei schimbări și împreună putem sparge barierile impuse de vechii politicieni. USR este un proiect în creștere, haideți să îl creștem și în Vrancea prin implicare onestă și dezinteresată.

Totul începe cu un vot, votul dumneavoastră de duminică. Dacă doriți ca interesele Vrancei să fie cu adevărat reprezentate în parlament, votați USR!

banner-usr-vrancea-candidati

La comanda USR Vrancea. CUI AEP: 11160072. Executat de SC MEDIA FACTORY CONCEPT SRL

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.