Duminică are loc prima extragere la Loteria de vaccinare | Cum poți afla dacă ai câștigat

0
496
Duminică, 3 octombrie, are loc prima extragere în cadrul Loteriei de Vaccinare. Participanții la extragerea de astăzi s-au putut înscrie de joi, începând cu ora 12:00, până vineri la ora 12:00.Cei care nu au făcut-o în acest interval și s-au înscris după, vor intra în extragerea de săptămâna viitoare: 10 octombrie. Cei care vor să vadă dacă au câștigat trebuie să știe că rezultatele extragerilor vor fi afișate pe site-ul Loteriei Române – www.loto.ro, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și pe site-ul Ministerului Sănătății. Extragerea de duminică va avea loc, în direct pe TVR 1, începând cu ora 20:50.

Pașii de înscriere la Loteria de vaccinare

1. accesare site https://certificat-covid.gov.ro;
2. autentificare: se introduce adresa de e-mail;
3. verificare e-mail: link de autentificare;
4. accesare e-mail primit de la platforma „Certificate COVID”;
5. accesare buton „Autentificare”,
6. identificare certificat de vaccinare al persoanei pentru care
se va înregistra participarea la loterie;
7. accesare buton „Vizualizare certificat”;
8. selectare opțiune „De acord cu regulamentul și condițiile
de participare”
9. selectare opțiune „De acord cu publicarea datelor personale pe site-ul Ministerului Sănătății, Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și C.N.L.R.”;
10. selectare opțiune „PARTICIPĂ LA LOTERIA DE VACCINARE”

Cum se fac extragerile la Loteria de vaccinare

Extragerile se efectuează cu urna TOPAZE de 7 cifre, ceea ce va permite extragerea unui număr din intervalul 1—9.999.999. Introducerea bilelor în urnă se efectuează în funcție de numărul participanților înscriși pentru extragerea respectivă, astfel încât extragerea se va realiza pornind de la cifra unităților la cifra milioanelor, după caz, pentru a fi respectat numărul maxim de participanți pentru fiecare extragere în parte.

Premiile la Loteria de vaccinare

La Loteria de vaccinare se acordă un număr total de 1.139 premii, în valoare totală de 15 milioane lei, după cum urmează:

• 81 de premii săptămânale (80 de premii săptămânale + 1 premiu mare săptămânal);
• 3 premii lunare (câte 1 premiu în ultima săptămână a fiecărei luni);
• 2 premii la finalul Loteriei Programului național de vaccinare, respectiv în luna 3

Numerele extrase la extragerile finale vor reprezenta numerele de ordine câștigătoare ale premiului de 1 milion lei și ale premiului de 500.000 lei, care vor avea loc în data de 31 decembrie 2021. Fiecare participant la Loteria de vaccinare va avea 4 șanse de câștig, respectiv posibilitatea de a câștiga 4 premii: 1 premiu în valoare de 10.000 lei sau de 100.000 lei, 1 premiu de 300.000 lei, 1 premiu de 500.000 lei și premiul cel mare în valoare de 1 milion lei.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.