Duminică ieșim cu toții la vot, pentru că o dată la 4 ani puterea e în mâna noastră

0
146

Duminică, 11 decembrie, este o zi decisivă pentru România, ziua în care românii sunt chemați să-i aleagă pe cei care în următorii 4 ani vor face legile țării.

De câte ori nu ați auzit: legea e interpretabilă. Sau: lege de 2 bani, așa e în România. Vă sună cunoscut? Cum ar fi să facem cu toții ca acest lucru să se schimbe, să avem legi drepte și corecte? Cum ar fi să oprim ca oameni corupți și condamnați să fie cei care ne conduc viețile? Putem face asta? Da, putem! Iar pentru asta trebuie să ieșim la vot în număr cât mai mare. E dreptul fiecăruia să aleagă, iar fiecare vot contează. Nu avem cu cine vota? Poate așa ne-am spus mereu, motiv pentru care au ieșit mereu tot EI.

Poate că nimeni reprezintă opțiunea perfectă. Dar putem alege răul cel mai mic, important e să o facem. Trebuie să votăm pentru că e dreptul nostru. Pentru că nu ne place ca alții să ne deseneze viața. Pentru că părinții noștri au votat. Pentru că ne gândim la copiii noștri, care merită o viață mai bună. Pentru că nu trebuie să așteptăm pasivi să se întâmple ceva bun atât timp cât implicarea noastră este zero. Pentru că ne-am săturat ca toți cei care ne sunt dragi să emigreze și nu vrem să ne trezim singuri, într-o țară pustie.

Pentru că vrem cu adevărat democrație, după 26 de ani de la căderea (oare?) comunismului. Pentru că vrem transparență, vrem reforme reale, vrem investiții în infrastructură, vrem bani pentru sănătate și pentru educație. Pentru că încă mai credem că putem conta.

Trebuie să votăm pentru că încă mai SPERĂM.

Material comandat PNL Vrancea. CUI AEP 11160004. Realizat de SC Media Factory Concept SRL

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.