Ea este Laura, absolventa din Vrancea cu 10 pe linie la bac. Vezi care este secretul unui rezultat excepțional!

1
398
loghin-mirela-10-la-bac 2
foto: facebook

Vrancea are trei elevi de 10, trei tineri care au reușit, prin muncă, pasiune, studiu și seriozitate, să obțină 10 pe linie la Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2015. Printre cei trei elevi cu 10 pe linie la bac se numără și Laura Teodora Loghin.

Absolventă a Colegiului Național Unirea din Focșani, tânăra a reușit performanța de a avea note maxime la toate disciplinele de examen. Frumoasă, distinsă și serioasă, Laura a povestit pentru portalul de știri Jurnal de Vrancea cum a reușit să aibă un rezultat excepțional la bacalaureat, în vremuri în care mulți tineri nu mai pun preț pe studiu și consideră că pot deveni oameni în viață și fără școală prea multă. Laura spune că a studiat serios și îndelung pentru rezultatul obținut astăzi dar recunoaște că a rămas surprinsă întrucât nu se aștepta la 10 pe linie.

”Am rămas surprinsă. Ştiu că am muncit foarte mult. Nu zic că nu meritam, oricât de modestă aş încerca să fiu, dar chiar la toate obiectele să iau 10.00 nu mă aşteptam. Cel puţin la română ştiam că se corectează mai sever. La Evaluarea Naţională luasem 9,10 la română şi am fost dezamăgită, iar acum am muncit mai mult şi s-a văzut. Mai mult am lucrat la fizică, pentru că acolo ştiam că mai am nişte lipsuri, iar la matematică nu am făcut deloc pregătire”, spune tânăra de 10.

Laura Teodora Loghin spune însă că nu are timp prea mult să se bucure pentru că urmează alt hop: admiterea la facultate: ”Mai departe vreau să studiez la Politehnică, la predare în limba germană sau să plec în străinătate. Încă nu am găsit o facultate în ţară în care să fac ce-mi place. Deocamdată nu pot să mă bucur prea mult pentru notă, pentru că trebuie să merg la pregătire la fizică. Dar o să am timp să mă bucur”.

Cornel Noană este unul dintre profesorii Laurei Loghin. Noană i-a predat matematica la clasă, începând din primul an de liceu. Profesorul are numai cuvinte de laudă la adresa elevei și o cataloghează ca fiind ”un vârf al generației sale”.

”La Colegiul Unirea, Laura a studiat din clasa a cincea însă eleva mea este din a noua. Este un vârf al generației sale, a fost olimpică națională la matematică în gimnaziu, apoi s-a reorientat pe limba germană unde a luat premiul doi la națională anul acesta”, spune profesorul Laurei Loghin.

Cea mai mare satisfacție a profesorului este nota de 10 obținută la materia pe care i-a predat-o vreme de 4 ani.

”Ceea ce mă bucură foarte mult este că a luat 10 la matematică fără pregătire suplimentară. Este o fată absolut normală, știe să facă de toate, inclusiv să se distreze, nu este ceea ce se numește tocilară, nici vorbă. Provine dintr o familie absolut normală”, a mai spus profesorul.

Printre cei care au mai obținut nota maximă la examenul de Bacalaureat se numără și Elena Silvia Moroiu, de la Colegiul Al I. Cuza şi Valentin Petrea, Colegiul Economic Mihail Kogălniceanu.

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.