FOTO: EAGLES PANCIU – Locul II la Concursul Național de Majorete și Cheerleading de la Baia Mare

0
206

Trupa de Majorete Eagles a Orașului Panciu s-a clasat pe locul II la Concursul Național de Majorete și Cheerleading – Secțiunea Cheerleading Senior Coed. Competiția s-a desfășurat sâmbătă, 19 mai 2018, la Baia Mare. Din echipa pregătită de profesoara Oana Ioan au făcut parte: Beatrice Elena Dragomir, Andrei Gabriel Pușcă, Adina Nicoleta Ciocârlan, Valentina Marina Ionescu, Alexandru Cosmin Gavrilă, Radu Alexandru Tane, Alexandra Ursu, Andrei Ionuț Grecu, Claudiu Dogaru, Ana Maria Pușcasu, Adela Oana Caraconcea, Sebastian Gabriel Pauca, Ana Maria Nistor, Robert Andrei Rusu, Silviu Vasilică Mîrza, Lăcrămioara Popa, Corina Mazăre, Ana Maria Apreotesi, Mirel Daniel Rădulescu, Oana Bianca Vulpoiu, Ștefania Pintilie, Mădălin Ovidiu Stăncilă, Sergiu Gheorghiță Dobrin, Mădălina Andreea Burlacu, Mario Codruț Feraru și Nicușor Mateiu. În cadrul aceluiași concurs, păncenii au mai obținut locurile II (cu echipa alcătuită din Lăcrămioara Popa, Silviu Mîrza, Claudiu Dogaru, Mirel Rădulescu) și IV (cu echipa formată din Ana-Maria Nistor, Adina Ciocârlan, Cosmin Gavrilă, Gabriel Pușcă, Radu Alexandru Tane), la secțiunea Cheerleading grup stunt. Participarea Trupei de Majorete Eagles Panciu la concursul de la Baia Mare fost susținută de primarul Iulian Nica, Primăria Orașului Panciu, Casa Orășenească de Cultură Mihai Eminescu Panciu, ca urmare proiectului de educație non-formală, derulat în parteneriat de aceste instituții.

„Vă felicit din suflet pentru această performanță! Ea confirmă, încă o dată, valoarea trupei de majorele, imensul ei potențial și, mai ales, faptul că, la Panciu, performanța nu este o întâmplare, ci încununarea muncii în echipă! Știu că nu a fost o competiție ușoară și că ați avut concurenți redutabili! Sunteți un exemplu pentru colegii voștri! Vă mulțumesc pentru bucuria pe ne-ați făcut-o! Mulțumesc Liceului Teoretic Ioan Slavici și Licelului Tehnologic Al. I. Cuza, instituții de unde provin membrii echipei, pentru implicarea în acest proiect! Le mulțumesc și părinților voștri, care v-au susținut și încurajat! Nu în ultimul rând, îi mulțumesc profesoarei Oana Ioan, pentru profesionalism, seriozitate, răbdare și, mai ales, pentru că a reușit să vă motiveze pentru aceste rezultate deosebite! În ceea ce mă privește, voi fi mereu alături de voi!”, a declarat primarul Iulian Nica.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.