Echipa de conducere a Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea va fi formată din procurorii Victoria Bîrsan și Paul Mihăilă. CSM a publicat rezultatele concursului

0
319

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat tabelul de clasificare a rezultatelor obținute de candidații procurori care au participat la concursul pentru numirea în funcții de conducere, inclusiv pentru funcțiile Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. La acest concurs pentru postul de prim procuror al Parchetului Județean a candidat doar Victoria Bîrsan, care și până acum a deținut funcția de conducere, în timp ce pentru postul de adjunct s-au înscris procurorii Marinela Arginteanu (care deținea această funcție) și Paul Mihăilă. Rezultatele publicate de CSM nu sunt nominale, ci au fost anonimizate cu ajutorul unor coduri, însă se pare că funcția de adjunct disputată de cei doi magistrați a fost câștigată de procurorul Paul Mihăilă. Potrivit informațiilor furnizate de CSM, pentru funcția de prim procuror a fost obținut un punctaj total de 9.320 (9.84 la proiect și 8.80 la testarea scrisă). Totodată, candidatul B1128 la funcția de prim-adjunct a obținut nota finală 9.310 (9.42 la proiect și 9.20 la testarea scrisă), în timp ce candidatul B1035 la funcția de prim-adjunct a obținut nota finală 8.285 (9.57 la proiect și 7.00 la testarea scrisă). De menționat că funcțiile de prim procuror și prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea vor fi vacante din 1 ianuarie 2021, atunci când mandatele doamnelor procuror aflate la conducerea unității vor expira.

Deși în Vrancea au fost scoase inițial la concurs toate funcțiile de conducere din cele patru instanțe, doar pentru Parchetul Județean a existat interes din partea procurorilor de a participa la probe. Astfel, nu au existat candidaturi pentru Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani (prim procuror și prim procuror adjunct), PJ Panciu – prim procuror, și PJ Adjud – prim procuror.

 

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here