Echipa de handbal CSM Focșani luptă pentru evitarea retrogradării

0
267

Echipa de handbal masculin CSM Focșani dar și alte echipe precum Energia Târgu Jiu, Minaur Baia Mare, CSM Ploieşti, HC Vaslui, şi Danubius Galaţi joacă pentru evitarea retrogradării.

Asta în timp ce echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti este prima finalistă a Ligii Naţionale, după ce a învins, joi, în deplasare, formaţia Poli Timişoara, cu scorul de 32-28 (12-14), în cea de-a doua partidă din trei programate în semifinalele competiţiei.

În primul meci al seriei, Dinamo a câştigat în faţa celor de la Poli, pe teren propriu, cu scorul de 30-26 (16-26), astfel că scorul general este de 2-0, formaţia bucureşteană obţinând calificarea în finala Ligii Naţionale.

În cealaltă semifinală a avut loc, tot joi, al doilea meci, Potaissa Turda câştigând, pe teren propriu, cu CSM Bucureşti, scor 29-27 (13-12). În prima partidă, CSM a câştigat, cu 29-23 (12-11), scorul general fiind de 1-1. Meciul decisiv va avea loc luni, la Bucureşti.

Cele patru semifinaliste ale Ligii Naţionale au asigurată participarea în sezonul viitor al cupelor europene.

Echipele eliminate în sferturi – HC Odorhei, HC Adrian Petrea Reşiţa, Steaua Alexandrion Bucureşti şi Dunărea Călăraşi – joacă pentru clasarea finală pe locurile 5-8, iar echipele clasate pe locurile 7-14 la finalul sezonului regulat, adică Energia Târgu Jiu, Minaur Baia Mare, CSM Ploieşti, HC Vaslui, CSM Focşani şi Danubius Galaţi joacă pentru evitarea retrogradării.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.