Educatoarea bătăușă a revenit la grădiniță. Mai mulți părinți din Vrîncioaia s-au revoltat

0
127

Mihaela Ciornea, educatoarea din satul Poiana, comuna Vrîncioaia, care a oripilat o țară întreagă după ce o filmare făcută cu mobilul a surprins-o în timp ce lovea și jignea copii, a revenit la catedră. Luni, 16 ianuarie, a fost pentru educatoare prima zi de muncă, la aceeași grădiniță și cu aceiași copii care au suferit din cauza ei, după cum au stabilit reprezentanții DGASPC.

Mihaela Ciornea a prezentat chiar în ultima zi de școală dinaintea vacanței de iarnă o serie de acte, din care reiese că este aptă să predea în continuare. Imediat după ce a izbucnit scandalul, odată cu apariția imaginilor, educatoarea s-a internat în spital, apoi s-a aflat în concediu medical. Acum, ea a prezentat documente din care reiese că este aptă să predea atât din punct de vedere medical, cât și psihologic.

Întoarcerea educatoarei a stârnit revolta în rândul unora dintre părinții care au copii la grădiniță. O parte dintre aceștia și-au retras copiii de la grădiniță, în timp ce alții au decis să nu-și ducă în prima zi de școală copiii la ore. Conducerea Școlii Vrîncioaia, în subordinea căreia se află grădinița din Poiana, a transmis că educatoarea va fi supravegheată în permanență la ore.

În urma scandalului, Mihaela Ciornea a fost sancționată cu diminuarea salariului cu 15% pe o perioadă de 3 luni.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.