ELECTORAL: Cătălin Toma și Liviu Macovei au vorbit cu focșănenii despre nevoia ca Vrancea să aibă parlamentari din județ la București

0
131

Aseară, candidații PNL Vrancea pentru Senatul României, Cătălin Toma și Liviu Macovei, au desfășurat o acțiune electorală în municipiul Focșani.

Am pornit de la aspecte ce privesc direct viața cetățenilor și am primit cu drag sugestii din partea oamenilor care ne-au recomandat să punem umărul la un Parlament deschis, transparent. Vrancea are nevoie de politici sociale și economice pentru a stopa exodul oamenilor către alte țări. Vrancea are nevoie de oameni din Vrancea pentru a fi reprezentați cum se cuvine în Senat și în Camera deputaților”, a precizat Cătălin Toma.

Am fost bucuros să mă revăd cu oameni cu care, din diverse motive, nu m-am mai întâlnit de ceva vreme. Chiar sunt încântat că am ales să mă implic în viața politică, pentru că din această postură reușești să interacționezi cu oamenii și din alte perspective. Suntem o echipă tânără și vrem să facem o figură frumoasă la alegeri”, a precizat Liviu Macovei.

Lista candidaților PNL Vrancea la alegerile parlamentare din 11 decembrie. O echipă 100% vrânceană:

SENAT:

 1. Cătălin Toma – profesor, primar al comunei Jariștea
 2. Liviu Macovei – informatician, om de afaceri, patron al firmei Contliv
 3. Cristi Bălosu – sociolog, om de afaceri
 4. Raluca Ioan – medic specialist obstetrică-ginecologie

CAMERA DEPUTAȚILOR:

 1. Ion Ștefan – inginer , născut în comuna Milcovul, directorul firmelor Balcanic
 2. Liviu Bostan – profesor, inspector asigurări, consilier județean
 3. Dorina Vraciu – inginer specialist SGA, consilier județean
 4. Florin Nedelcu – inginer, inspector ISCTR, consilier județean
 5. Florin Nechifor – economist, reprezentant comercial Vrancart, consilier local Adjud
 6. Daniel Pancu – economist, administrator firmă,
 7. Alin Dobre – economist, jurnalist, consilier local.

Pe 11 decembrie, Vrancea trebuie să meargă ÎNAINTE! PNL ESTE SOLUȚIA!

pnl focsani2 - ELECTORAL: Cătălin Toma și Liviu Macovei au vorbit cu focșănenii despre nevoia ca Vrancea să aibă parlamentari din județ la Bucureștipnl focsani3 - ELECTORAL: Cătălin Toma și Liviu Macovei au vorbit cu focșănenii despre nevoia ca Vrancea să aibă parlamentari din județ la Bucureștipnl focsani4 - ELECTORAL: Cătălin Toma și Liviu Macovei au vorbit cu focșănenii despre nevoia ca Vrancea să aibă parlamentari din județ la Bucureștipnl focsani5 - ELECTORAL: Cătălin Toma și Liviu Macovei au vorbit cu focșănenii despre nevoia ca Vrancea să aibă parlamentari din județ la București

Comandat de PNL Vrancea. CUI AEP 11160004. Realizat de SC Media Factory Concept SRL 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.