ELECTORAL: CJ Vrancea și Primăria Focșani să publice pe site-uri cheltuielile pe paranghelii

0
139

În calitate de candidat al PNL la Camera Deputaților, militez pentru transparență bugetară la nivelul tuturor instituțiilor finanțate de stat, pornind de la Guvernul României, ministere și până la consilii județene și primării.

Această prevedere este prinsă în programul de guvernare al PNL și trebuie să devină o normalitate în județul Vrancea, aici unde știm bine cum administrațiile conduse de PSD și de baronii locali fituiesc banii de ani de zile. N-ar fi oare o dovadă de transparență și de respect pentru banii contribuabililor să vedem pe site-urile Consiliului Județean Vrancea și al Primăriei Focșani câți bani s-au alocat, spre exemplu, pentru toate parangheliile din 2016? Așa ar ști fiecare cetățean interesat unde s-au dus banii plătiți de el din taxe și impozite.

Pentru a da o mână de ajutor în acest calcul greu pentru Marian Oprișan și Cristi Misăilă, amintesc cinci manifestări susținute financiar, mai mult decât generos, de PSD în acest an:

– Manifestările dedicate Unirii Principatelor Române, 24 ianuarie au primit suma de 125.000 lei,

– Ziua Independenței de stat a României și Ziua Europei, 9 mai, au primit 200.000 lei,

– Zilele Municipiului Focșani au primit de la bugetul orașului 670.000 lei,

– Festivalul Internațional al Viei și Vinului Bachus 2016 a dat ”cep” cheltuirii sumei de 1,1 milioane lei,

– Sărbătorile de iarnă, amenajarea Orășelului copiilor și Revelion și-au făcut cadou de la bugetul local tot 1,1 milioane lei.

În total, autoritățile PSD au cheltuit pentru astfel de manifestări mai mult de 3 milioane lei, adică peste 30 de miliarde de lei vechi, fără să arate în mod transparent, pe cele două site-uri, exact pe ce s-au dus acești bani până la ultimul leu.

Oare tu, cetățeanule, focșăneanule și vrânceanule, n-ai vrea să știi pe ce se duc banii tăi, din taxe și impozite? Eu, Ion Ștefan, candidatul PNL pentru Camera Deputaților, plătitor de taxe și impozite la bugetul local, vreau să aflu! Normalitatea în această țară trebuie să pornească și de la modul în care se cheltuiesc banii noștri! Dacă CJ Vrancea și Primăria Focșani n-au nimic de ascuns, asta ar trebui să facă!

Ion Ștefan, candidat PNL la Camera Deputaților

Material comandat de PNL Vrancea. CUI AEP 11160004. Realizat de SC Media Factory Concept SRL.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.