ELECTORAL: Forța noastră stă în unitatea echipei PNL!

0
150

Cu acest sentiment am venit de la întrunirea zonală cu ai noștri colegi din PNL care a avut loc, astăzi, la Ciorăști. Noi, candidații PNL Vrancea la alegerile parlamentare de pe 11 decembrie, ne-am întâlnit cu aproape 150 de susținători liberali din localitățile Ciorăști, Bălești, Răstoaca, Tătăranu, Vulturu, Măicănești, Nănești, Garoafa și Biliești.

Mulțumesc șefilor de organizații din aceste comune pentru implicare și consecvență în lupta împotriva PSD-ului și le cer să rămână conectați la campania electorală până la alegeri. Important este să turăm motoarele la maximum pentru ca din lupta cu PSD să ieșim învingători!

Avem resurse umane puternice, oameni dedicați, de drepta, care știu că Vrancea trebuie să mergă înainte spre dezvoltare și să lase stagnarea pesedistă în urmă! Suntem o echipă de candidați 100% din Vrancea, atât la Camera Deputaților cât și la Senat, o echipă care nu va uita drumul spre localitățile care au nevoie de implicare.

PNL este partidul care a aplicat criteriile de integritate în formarea listelor pentru parlamentare și a promovat oameni noi, care se vor afla la primul mandat de parlamentar. Reușita nu va fi doar a unor oameni care vor câștiga alegerile pe 11 decembrie, reușita va fi a echipei PNL în întregime! Hai la vot! Votați PNL!

Ion Ștefan, candidat PNL la Camera Deputaților

Material comandat de PNL Vrancea. CUI AEP 11160004. Realizat de SC Media Factory Concept SRL.

ciorasti 2 - ELECTORAL: Forța noastră stă în unitatea echipei PNL!ciorasti 3 - ELECTORAL: Forța noastră stă în unitatea echipei PNL!ciorasti 4 - ELECTORAL: Forța noastră stă în unitatea echipei PNL!ciorasti 5 - ELECTORAL: Forța noastră stă în unitatea echipei PNL!ciorasti 6 - ELECTORAL: Forța noastră stă în unitatea echipei PNL!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here