ELECTORAL: ”Vrancea se ridică!” s-a strigat la Iași. Moldova se ridică! ”Nu dați România pe mâna PSD-ului”! (VIDEO)

0
192

Sute de vrânceni au participat ieri la Iași la o întâlnire a liberalilor care au anunțat că vor să scoată Moldova de sub talpa PSD, din sărăcie și din șantajul social pe care l-au practicat și îl practică de zeci de ani Iliescu, Năstase, Ponta și Dragnea.

Condamnată parcă să nu mai scape de PSD, Moldova a spus ieri un răspicat NU sărăciei, promisiunilor deșarte și minciunilor cu care Dragnea & Co. încearcă să păcălească milioane de români.

Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea, candidat la Senat pe 11 decembrie, și Ion Ștefan, candidat la Camera deputaților, s-au aflat ieri pe scena pe care au mai urcat figuri marcante ale PNL: Alina Gorghiu, președintele PNL, Ilie Bolojan, secretar general PNL, Gheorghe Falcă, primar al Aradului, neurochirurgul Leon Dănăilă și numeroși edili de localități regionale care deja au dat un semnal clar: Moldova se schimbă.

stefan-toma-gorghiu
FOTO: Ion Ștefan și Cătălin Toma, alături de colegii liberali și de președintele PNL Alina Gorghiu

Moldova vrea o autostradă, Moldova vrea să iasă din sărăcie, Moldova vrea dezvoltare și nu încurajarea nemuncii, Moldova vrea să-și păstreze oamenii acasă, Moldova vrea o lege a salarizării unitare petru toți bugetarii, nu doar pentru medici și profesori.

Dacă la Oradea, Arad, Brașov, Cluj-Napoca și Sibiu, orașe care s-au dezvoltat foarte mult, se poate, trebuie să se poată și la Focșani, Vaslui sau Botoșani. Pe 11 decembrie, PNL Vrancea propune candidați 100% din județ. Alege un parlamentar de-al locului, ca să ai cu cine vorbi timp de 4 ani, nu un navetist PSD pe care să-l cauți la București!

Material comandat PNL Vrancea. CUI AEP 11160004. Realizat de SC Media Factory Concept SRL

https://www.youtube.com/watch?v=g_lNb6w2EeM

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.