Elena Iordache, femeia ale cărei nepoate și soră au murit de frig în pădure, data în urmărire de Poliție

1
355

disparuta

Polițiștii din Vrancea au dat-o în urmărire pe Elena IOrdache, de 41 de ani, femeia ale cărei nepoate și soră au murit de frig în pădurea din Poiana Cristei, în timp ce încercau să ajungă acasă la Cârligele.

Polițiștii care  fac publică și o forografie a femeii spun că aceasta a fost ultima dată văzută la data de 11 octombrie a.c. in comuna Poiana Cristei, judeţul Vrancea.

Semnalmente: inaltime de aprox.1,55 m, greutate de aprox. 45 kg, parul şaten, lung până în zona umerilor;

Îmbrăcăminte la momentul disparţiei: haina neagra, pantaloni de culoare inchisă, in picioare purta ghete;

Semne particulare: nu are.

Persoanele care pot da relaţii cu privire la persoana dispărută sunt rugate să contacteze deîndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la telefonul 0237/207005.

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

1 COMENTARIU

  1. Mai voi sunteti siguri ca e dispărută ca aceasta niki la doctor nu se ducea fără „soacra sa „era fără carte nu stia si ia ce înseamnă sa plece de acasa decât prin pădure si o ducea cu caruta întrebări prin sat ce fel de femeie era toata lumea o stie nu doar eu darrr copilul acum a cui ie saracutul daca ea a pățit ceva doamne fereste nujtiu ce sa mai cred păcat si de copil c e un suflet chinuit si de ia ca nu se îngrijea mai nimeni sa vada in ce familie sa băgat era prea „proasta”sa plece si sa iisi ia câmpii dar asa sunt femeile la tara suferă si tac ? speram sa o găsească vie sa dea DUMNEZEU

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.