Elena Udrea și-ar putea petrece Paștele în arest. Măsura arestului preventiv, prelungită până pe 25 aprilie

0
269

Magistrații de la instanța supremă au decis ca Elena Udrea, arestată preventiv în dosarul ”Gala Bute” să rămână după gratii încă o vreme. Mai exact, judecătorii au prelungit măsura arestului preventiv în cazul său, decizia putând fi contestată la aceeaşi instanţă. De asemenea, instanţa a decis să prelungească măsura arestului şi pentru fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja şi Tudor Breazu, administratorul moşiei de la Nana a Elenei Udrea.

Fostul consilier al Elenei Udrea Ştefan Lungu, fostul secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului Gheorghe Nastasia şi primarul municipiului hunedorean Lupeni, Cornel Resmeriţă, vor fi cercetaţi în continuarea în arest la domiciliu, a mai decis instanţa supremă Decizia nu este definitivă, putând fi contestată la aceeaşi instanţă.

Fostul ministru Elena Udrea a fost arestat preventiv în  25 februarie, în dosarul „Gala Bute”,  fiind acuzat de abuz în serviciu în legătură cu organizarea evenimentului de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi respectiv de luare de mită în legătură cu finanţarea de către acelaşi minister a mai multor contracte.

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.