Elev premiat de Primăria Soveja după ce a fotografiat persoane care au aruncat deșeuri pe raza localității

1
1874

În urmă cu o lună, primăria Soveja punea în practică o inițiativă inedită (poate la nivel național) prin care încerca să stopeze depozitarea  și aruncarea deșeurilor pe raza localității. Dacă vă amintiți, administrația comunei anunța că este dispusă să acorde un premiu de 150 de lei tuturor celor care suprind în fotografii sau filmări pe cei care aruncă gunoaie pe spațiile publice ale Sovejei. Iată că această idee a prins și unii dintre locuitori au început să-și ia în serios rolul de cetățeni. De data aceasta premiul a fost acordat unui elev de la Școala Gimnazială „Simion Mehedinți” din localitate, pe numele său Ionuț Turcu. Și nu numai că a intrat în posesia banilor, ba primarul Ionuț Filimon i-a acordat și „titlul” de cetățean model. „Continuăm acțiunea de premiere a celor care se implică civic în acțiunea de menținere curată a comunei noastre. De data aceasta premiul pentru fotografierea celor care aruncă gunoaie a fost adjudecat de un copil, Turcu Ionut, elev al Școlii Gimnaziale „Simion Mehedinți” iar banii au fost donați de societatea Genida ab care, încă de la apariția inițiativei primariei, a declarat ca va susține financiar demersul nostru. Primarul Ionut Filimon a ținut să-l onoreze pe micul cetățean și cu un „Certificat de cetățean model” instituit de Primăria Soveja”, se arată într-un comunicat al Primăriei Soveja.

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

1 COMENTARIU

  1. Ceva foarte inteligent, copilul e copil, nu are experiență, dar primarul e beton, poză la ziar, diplomă, super. Sper să aibă bani să-i plătească și spitalizarea, plus eventual și mutatul din Soveja.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.