Elevii din Bordești vor avea un teren de minifotbal construit cu fonduri europene

0
59
Viceprimarul comunei Bordești, liberalul Adrian Gavrilă, cel care a preluat conducerea administrației locale la finalul anului trecut, a făcut o serie de precizări referitoare la stadiul investițiilor pe care le va face în localitatea menționată.

Astfel, Primăria Bordești va începe în acest an construcția unei baze sportive la Școala Gimnazială ”Învățător Gheorghe Asanache”. Proiectul constă în realizarea unui teren de minifotbal, cu gazon sintetic, împrejmuire și instalație de iluminat. Finanțarea pentru investiție este asigurată cu fonduri europene obținute prin intermediul Grupului de Acțiune Locală ”Valea Rîmnicului”.

3 text Bordesti teren minifotbal - Elevii din Bordești vor avea un teren de minifotbal construit cu fonduri europenePrimăria urmează să reia lucrările la grădinița din Bordeștii de Jos, unde proiectul de reabilitare cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării este la jumătate. De asemenea, viceprimarul PNL Adrian Gavrilă a precizat că mai are în plan reabilitarea și modernizarea căminului cultural din centrul comunei, pentru care a început demersurile necesare pentru a obținute finanțare de la Compania Națională de Investiții.

Un alt proiect este alimentarea cu gaze a comunei, pentru care primăria a prevăzut fonduri în bugetul local necesare realizării studiului de fezabilitate. ”Pentru acest an avem un buget echilibrat, în care am prevăzut fonduri pentru continuarea unor proiecte începute și demararea altora noi. Am asigurat fonduri și pentru cofinanțarea proiectelor pentru care au fost atrase fonduri sau în care suntem implicați, cum ar fi extinderea rețelei de canalizare în comună prin programul Vranceaqua”, a declarat Adrian Gavrilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here