EMOȚIONANT! Mărturia unei mămici care a născut la Spitalul Județean Vrancea: „A fost minunat!”

0
1046

Vineri dimineata la 5:00, sotul meu plecase la serviciu. M-am trezit, m-am dus la baie si nu am mai putut sa adorm (probabil aveam un feeling ceva). La 5:30 am avut niste crampe usoare (cam ciudate pentru ca erau diferite de cele avute pana atunci), eu crezand ca sunt doar niste contracții false, nu le-am bagat in seamă. Ideea a fost ca erau cam dese, undeva la 8-10 minute distanța si aveau cam 1 minut durată intre ele. Initial m-am gandit ca poate incepe travaliul, dar dupa mi-am dat seama ca eu am nunta si ca nu trebuie sa nasc chiar in ziua aia. Am luat NO SPA, duș fierbinte, durerile persistau. Am vorbit cu medicul meu, m-a chemat la spital, am ajuns la spital, iar doctorul a zis ca eu n-o sa nasc in acea zi, dar totusi sa raman sub evidența lor acolo la spital, deci m-am internat. La 10 eram deja intrata in sala de travaliu, erau 6 paturi, doar 2 ocupate, eu l-am ocupat pe al treilea. Al meu doctor la 2 ieșea din tură si nu putea sa mai stea la spital, deci dacă nășteam în ziua aia, dar dupa ora 2, sigur nu nășteam cu el. Ok… am fost de acord, a fost bine și așa, voiam doar să nasc să îmi văd copilul.

Expulzia a fost ușoară, am impins de 3-4 ori si gata

La 11 au inceput contractii ușor suportabile, la 2 jumatate aveam dilatatie 3 cm si mi-au rupt apa, apoi au urmat adevaratele dureri… timp de o ora am suportat dureri groaznice, dar pe care le poti duce (țin sa cred ca noi femeile putem suporta orice durere posibila), iar la 3:35 am nascut. Expulzia a fost usoara, am impins de 3-4 ori si gata. Asta cu o doamnă doctor, pentru ca repet, medicul meu plecase cu o ora înainte. Această doamna doctor a fost mai mult decat minunată, mi-a vorbit frumos, s-a comportat frumos si a avut rabdare cu mine.

Nota 10++ pentru tot personalul medical

Personalul a fost super, sareau in ajutor chiar de nu aveam nevoie, au fost foarte prietenosi cu mine. Recomand nașterea naturală, asta doar daca se poate din punct de vedere medical. Înduri cateva ore de dureri… dar dupa, recuperarea este foarte usoara, te recuperezi imediat. Nota 10++ celor de la ginecologie, medicilor (doi la număr, pentru ca doar cu acestia doi am avut experiente), asistentelor si maternitatii. 10++ pentru curățenie. Recomand acest spital, ai parte de experiente placute acolo, mai ales dacă stai in rezervă (acolo ai doar o colega de camera, baie privata si frigider privat), se merita orice bănuț in plus. A fost minunat! (Autor – Ana-Maria, o mamică care a povestit totul la Desprecopii.com)

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.