Îndrăznește să fii informat!

miercuri, 29 mai 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  spot_imgspot_img
  AcasăActualitateEMOȚIONANT! Mărturia unei mămici care a născut la Spitalul Județean Vrancea: „A fost minunat!”

  EMOȚIONANT! Mărturia unei mămici care a născut la Spitalul Județean Vrancea: „A fost minunat!”

  Vineri dimineata la 5:00, sotul meu plecase la serviciu. M-am trezit, m-am dus la baie si nu am mai putut sa adorm (probabil aveam un feeling ceva). La 5:30 am avut niste crampe usoare (cam ciudate pentru ca erau diferite de cele avute pana atunci), eu crezand ca sunt doar niste contracții false, nu le-am bagat in seamă. Ideea a fost ca erau cam dese, undeva la 8-10 minute distanța si aveau cam 1 minut durată intre ele. Initial m-am gandit ca poate incepe travaliul, dar dupa mi-am dat seama ca eu am nunta si ca nu trebuie sa nasc chiar in ziua aia. Am luat NO SPA, duș fierbinte, durerile persistau. Am vorbit cu medicul meu, m-a chemat la spital, am ajuns la spital, iar doctorul a zis ca eu n-o sa nasc in acea zi, dar totusi sa raman sub evidența lor acolo la spital, deci m-am internat. La 10 eram deja intrata in sala de travaliu, erau 6 paturi, doar 2 ocupate, eu l-am ocupat pe al treilea. Al meu doctor la 2 ieșea din tură si nu putea sa mai stea la spital, deci dacă nășteam în ziua aia, dar dupa ora 2, sigur nu nășteam cu el. Ok… am fost de acord, a fost bine și așa, voiam doar să nasc să îmi văd copilul.

  Expulzia a fost ușoară, am impins de 3-4 ori si gata

  La 11 au inceput contractii ușor suportabile, la 2 jumatate aveam dilatatie 3 cm si mi-au rupt apa, apoi au urmat adevaratele dureri… timp de o ora am suportat dureri groaznice, dar pe care le poti duce (țin sa cred ca noi femeile putem suporta orice durere posibila), iar la 3:35 am nascut. Expulzia a fost usoara, am impins de 3-4 ori si gata. Asta cu o doamnă doctor, pentru ca repet, medicul meu plecase cu o ora înainte. Această doamna doctor a fost mai mult decat minunată, mi-a vorbit frumos, s-a comportat frumos si a avut rabdare cu mine.

  Nota 10++ pentru tot personalul medical

  Personalul a fost super, sareau in ajutor chiar de nu aveam nevoie, au fost foarte prietenosi cu mine. Recomand nașterea naturală, asta doar daca se poate din punct de vedere medical. Înduri cateva ore de dureri… dar dupa, recuperarea este foarte usoara, te recuperezi imediat. Nota 10++ celor de la ginecologie, medicilor (doi la număr, pentru ca doar cu acestia doi am avut experiente), asistentelor si maternitatii. 10++ pentru curățenie. Recomand acest spital, ai parte de experiente placute acolo, mai ales dacă stai in rezervă (acolo ai doar o colega de camera, baie privata si frigider privat), se merita orice bănuț in plus. A fost minunat! (Autor – Ana-Maria, o mamică care a povestit totul la Desprecopii.com)

   

  spot_imgspot_img
  spot_imgspot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  Cronica dimineții – 29.05.2024

  1. În opinia majorităţii ţărilor NATO, a sosit momentul ca preşedintele României, Klaus Iohannis,...

  ARTICOLE POPULARE

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la Consiliul Județean!”

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la...

  Vrei să te angajezi? Iată oferta din baza de date a AJOFM Vrancea

  În a doua jumătate a lunii aprilie, în baza de date a AJOFM Vrancea...