ENET pune tunurile pe restanțierii la întreținere, să facă rost de bani pentru facturile la gaz

0
297

Societatea de termoficare a municipiului Focșani are, din nou, probleme cu banii. Așa-zisa eficientizare a centralei termice în urma investițiilor cu fonduri europene a fost doar praf în ochi. O dovedește situația în care se află ENET, care a fost la un pas să rămână fără gaze din cauza datoriilor.

ENET are de plătit către ENGIE România 6,5 milioane de lei, din care 5 milioane restanță și 1,5 milioane penalități. În urma unor discuții purtate de primarul Cristi Misăilă, pe de o parte, și reprezentanții ENET și ENGIE, pe de altă parte, s-a stabilit ca ENET să-și plătească datoria eșalonat până la sfârșitul lunii septembrie. Ca să facă rost de bani, ENET s-ar putea pune cu tunurile pe datornici.

“În vederea acumulării sumelor necesare pentru plata restanțelor către Engie România, se dorește creșterea gradului de colectare a datoriilor de la cetățeni, dar și identificarea oportunităților de subvenție din partea Consiliului Local”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Focșani.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.