Eşec tensionat: CSM Focşani – Potaissa Turda 19-25!

0
236

Prima sincopă în Liga Naţională pentru CSM Focşani, după remiza cu Steaua şi victoria de la Satu Mare. Miercuri seară, în Sala Polivalentă, într-o partidă din cadrul etapei a 3-a, vrînceni au fost învinşi, la capătul unui joc extrem de tensionat, de Potaissa Turda, scor 19-25. Un eşec la finele căruia gazdele au atacat foarte dur arbitrajul cuplului bucureştean Manea – Iliescu.

Totul a culminat cu trimiterea în tribune, încă din prima repriză, a antrenorului Viorel Ciubotaru! Şi cît de bine începuse CSM partida, aflîndu-se la conducere în primele 8 minute. Turdenii au preluat de atunci avantajul pe tabelă (4-3), dar partida a stat sub semnul echilibrului, doar un gol avans pentru oaspeţi la pauză, 12-11.

Focşănenii au încercat să revină la reluare, dar s-au lovit de intervenţiile portarului Ţenghea, care a scos din situaţii imposibile, iar Potaissa a profitat şi s-a distanţat decisiv, finalul celor 60 de minute punînd un avans de 6 goluri în faţa CSM-ului: 25-19. Marcatorii gazdelor au fost: Năstăsie (6), Ţuţu (4), Miroiu (4), Enache (2), Gramatic (1), Popa (1) şi Mocanu (1).

Vrîncenii rămîn cu 3 puncte după 3 etape şi vor întîlni runda viitoare, în Capitală, pe CSM Bucureşti. Partida se va disputa luni, de la ora 17.30.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here