Ești din Vrancea și vrei o alternativă la încălzirea pe gaz? Șemineul pe lemne cu focar premium este soluția perfectă!

0
494

Acasă este locul unde ar trebui să guverneze buna dispoziție și confortul total, acel sanctuar protectiv în compania familiei sau în brațele persoanei iubite. Unul dintre elementele care îți pot aduce aceste lucruri în căminul tău, este magicul semineu pe lemne disponibil într-o gamă largă de modele, în oferta celor de la PEFOC – companie 100% românească cu sediul central la Sibiu și parteneri oficiali peste tot în țară, inclusiv în Vrancea, se bucură de peste 20 de ani de experiență în comercializarea și montajul profesional de șeminee și soluții alternative de încălzire.

Dacă te-ai săturat să plătești sume exorbitante la factura de gaz, alege un șemineu care, pe lângă consumul mic, va marca cu tușe stilate și personalitate, amenajarea și căldura oricărei locuințe care permite instalarea unui coș de fum. Și nu-ți face griji dacă nu știi exact ce dispozitiv se potrivește caminului tău! Meșterii sibieni te vor ajuta să găsești varianta potrivită pentru tine, începând de la alegerea unui focar semineu pe lemne și coș de fum, adaptate bugetului tău și care să se integreze perfect în povestea arhitecturală a casei. Aceștia îți pun la dispoziție modele de șeminee în stil modern, rustic sau contemporan pentru o atmosferă dominată de confort caloric și bun gust estetic.

Conform specialiștilor, cele mai solicitate sunt șemineele pe lemne moderne și în special modelele cu sticlă pe colț, potrivite pentru livinguri cu suprafețe mari. Aceste șeminee au focare căptușite cu șamotă, un material care facilitează autocurățarea sticlei. Astfel, șemineul va arăta bine fără prea mari eforturi de întreținere. În cazul în care decizi să montezi șemineul pe același perete pe care se află și televizorul, află că acest lucru este perfect posibil. Pentru camerele de mici dimensiuni, televizorul poate fi amplasat chiar deasupra sau lângă șemineu, fără să fie afectat în vreun fel.

Pentru cei care iubesc lectura și preferă să petreacă timp de calitate, citind, există posibilitatea de a amplasa lângă șemineu, o bibliotecă. Vei fi pur și simplu încântat de experiența răsfoirii unui roman captivant la căldura șemineului cu design spectaculos. Așadar, dacă îți dorești să valorifici spațiul de care dispui, alege din gama Pefoc, un model de șemineu cu spații de depozitare pentru cărți, obiecte decorative, lemne sau obiecte de artă.

În schimb, pentru încălzirea eficientă a întregii locuințe și apă caldă, poți opta pentru un termoșemineu care, pe lângă faptul că va arăta spectaculos, va deține randamentul și caracteristicile de funcționare comparabile cu cele obținute de la o centrală clasică pe gaz. Șemineul de tip centrală oferă un randament superior și poate acoperi întreaga suprafață a căminului tău, putând fi conectat la calorifere sau chiar și la sistemul de încălzire din pardoseală.

Chiar dacă designul șemineului este un aspect destul de important, ar trebui să alegi un model confecționat din materiale de calitate superioară și obligatoriu, să apelezi la meșteri experimentați pentru efectuarea montajului și punerea în funcțiune a acestuia, în parametri optimi de funcționare și mai ales, de siguranță. În plus, este extrem de important să optezi și pentru o variantă de calitate superioară atunci când vorbim despre coșul de fum! Indiferent dacă alegi un șemineu sau o soba pe lemne, această componentă este esențială pentru evacuarea fumului în condiții optime, dar mai ales pentru o funcționare sigură și eficientă a dispozitivului tău termic.

Așadar, intră chiar acum site-ul oficial www.pefoc.ro și alege șemineul care se potrivește cel mai bine căminului tău! Vei beneficia de transport gratuit și prompt, în maximum 48h de la confirmarea comenzii. Fie că preferi un șemineu clasic pe lemne, un șemineu electric sau o sobă nouă cu aspect rustic, meșterii sibieni te vor ajuta cu toate informațiile de care ai nevoie. De la produse și componente specifice domeniului termic și până la servicii profesionale de montaj și curățare a coșurilor de fum, “Noi facem tot, tu pui pe foc!”

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.