Eugen Ciorici, noul șef al AJFP Vrancea, și-a intrat în pâine. Vezi aici când are program de audiențe

0
396
De luna aceasta, șeful Direcției Generale Regionale a Finanţelor Publice Galaţi, Eugen Ciorici, asigură conducerea instituţiei din care provine, AJFP Vrancea.

Potrivit unor surse, el ar fi urmat să fie detaşat, o vreme, la o altă regională, aşa cum s-a mai întâmplat anul acesta, când timp de 6 luni a condus DGRFP Iaşi, dar a preferat o “retrogradare” şi a ales Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vrancea, al cărei interimar, Ioan Chicoş, iese la pensie. Odată cu această schimbare, s-a modificat şi programul de audienţe la nivelul AJFP. Astfel, şeful administraţiei, Eugen Ciorici, va primi în audienţă persoanele fizice şi juridice în fiecare zi de marţi, între orele 11.00 -13.00. Mircurea, audienţele sunt ţinute de adjunctul Constantin Grigorică, între orele 10.00 – 12.00, iar joia, în acelaşiinterval orar, de trezorierul-şef Camelia Ioniţă.

“Primirea în audienţă se face pe bază de cerere scrisă, depusă la Registratura instituţiei, din care să rezulte în mod expres problemele care urmează a fi prezentate. Conducerea instituţiei va decide asupra primirii în audienţă. În condiţiile în care se consideră că nu este cazul primirii în audienţă, petentul va fi informat despre acest lucru, iar la problema semnalată în cererea de audienţă va primi răspuns scris din partea instituţiei”, transmit reprezentanţii fiscului din Vrancea.

ANGAJARE online copy - Eugen Ciorici, noul șef al AJFP Vrancea, și-a intrat în pâine. Vezi aici când are program de audiențe

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.