EUROPA sub TEROAREA ISIS. BRUXELLES și PARIS sunt blocate de frica JIHADIŞTILOR

0
241

bruxelles_

Parisul și Bruxelles-ul continuă să ia măsuri pentru a se apăra în fața amenințării teroriste, organizând raiduri și arestări în capitala belgiană. Au trecut nouă zile de la atacurile ISIS din Paris, în care au murit 130 de oameni. Autoritățile franceze au declarat că atentatele au fost organizate în Belgia. Potrivit procurorului federal belgian Frederic Van Leeuw, au avut loc circa 20 de percheziții duminică, 16 oameni fiind arestați, dar nu au fost găsite arme sau explozibili.

De asemenea, nu a fost găsit teroristul Salah Abdeslam, implicat în violențele de la Paris. Procurorul nu a dat publicității identitatea niciuneia dintre persoanele arestate.

În același timp, Poliția Națională Franceză a publicat, pe contul de Twitter, o fotografie a unui bărbat care ar fi fost unul dintre atacatorii morți în timpul atentatelor de la Paris. Poza este însoțită de un apel făcut publicului să ofere informații despre acest bărbat, al cărui nume oficialii nu l-au spus.

„Individul este cel de-al treile atacator care a murit în unul dintre atacurile comise în 13 noiembrie la Stade de France”, scrie alerta.Polițiștii cer publicului să sesizeze imediat autoritățile dacă au informații despre acest suspect.

Școlile și metroul rămân închise azi la Bruxelles, în timp ce în Franța ghiozdanele copiilor vor fi percheziționate la intrarea în școală, iar administratorii vor verifica identitatea tuturor celor care apar în curtea școlii, potrivit Ministerului Educației.

Sursa: evz.ro

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.