Eveniment la Ateneu! Vine Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian”

0
128
Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian” va susține vineri, 24 noiembrie, de la ora 19:00, un spectacol de excepție în Sala mare a Ateneului Popular din Focșani.

Este vorba despre comedia muzicală London – A New Story, din distribuția căruia fac parte Bianca Ionescu-Ballo, Anton Zidaru, Gabriela Daha și Valentino Tiron.

”Spectacolul vă propune o întâlnire cu cele 4 personaje amuzante şi nostalgice: Mary Ann Smith, o tânără proaspăt absolventă de Conservator; Tony Kerr un bărbat între două vârste funcţionar la bancă; Violett Thompson, o primadonă de operetă şi Nino Silberstein, poştaşul făuritor de vise. Spectacolul, după o idee şi un text de Bianca Ionescu-Ballo, reliefează fascinaţia exercitată de mirajul scenei asupra oamenilor, în general, fie ei actori sau de alte profesii. Trei vecini, locuitori cu aspiraţii diverse ai unui imobil londonez, sunt puşi (prin intermediul poştaşului) în situaţii similare, cărora sunt nevoiţi să le facă faţă în felul lor. Sub pretextul unei invitaţii la casting, viaţa fiecăruia dintre ei înregistrează o schimbare care le perturbă existenţa monotonă. Ambiţia, nostalgia, nevoia de a arăta că încă mai sunt competitivi, îi aduce pe toţi în situaţia de a reevoca şi interpreta melodii superbe, de mare succes. În final, însuşi poştaşul este cooptat în această vâltoare şi sunt şanse să se înfiripe chiar şi câteva idile! Vor fi din nou sub lumina reflectoarelor! ,,Urmează-ţi visul!’’, par să spună cei …patru!”, transmit reprezentanții Ateneului Popular Mr. Gh. Pastia.

Biletele la spectacolul de operetă pot fi deja procurate de la Agenţia Ateneului, la preţul de 50 lei.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.