Examen programat în martie pentru agenții de poliție care vor să devină ofițeri. Detalii despre concurs, AICI

0
813

Anunț important pentru polițiștii care vor să devină ofițeri. S-au făcut publice datele privind concursul programat pentru ei. Astfel, examenul pentru agenții de poliție care vor să devină ofițeri a fost programat pe data de 19 martie iar anterior, candidații vor susține o testare psihologică. Înscrierile sunt posibile până pe data de 17 februarie.

Concursul va consta în susţinerea unui test scris – tip grilă, alcătuit dintr-un număr de 60 întrebări. Întrebările vor avea trei variante de răspuns, dar unul singur va fi corect. Fiecare răspuns corect va fi apreciat cu 0,15 puncte, iar la punctajul final se adaugă un punct din oficiu. Nota de promovare este minimum 7,00, echivalentul a 40 întrebări la care s-a răspuns corect, la care se adaugă punctul din oficiu. Durata de rezolvare a testului este de 3 ore. Interviul se susţine în termen de cel mult 3 zile de la data expirării termenului de soluţionare a contestațiilor, în perioada 22-24 martie.

În Vrancea sunt opt posturi destinate agenților care vor să devină ofițeri: un post este la Serviciul Logistic, unul la Poliția municipiului Focșani, unul la Secția 8 de Poliție Rurală Tulnici, unu la Serviciul Comunicații și Informatică, unu la Serviciul de Investigarea Criminalităţii Economice din cadrul Compartimentului de investigare a criminalităţii economice Panciu și alte trei posturi la Serviciul de Investigații Criminale.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.