Exclus din vechiul PNL, Mihai Copaci a ajuns în conducerea noului PNL

0
491

La vremuri noi, cu oameni vechi. Cu asta defilează liberalii, care și-au stabilit noile structuri de conducere, atât la nivel local, cât și județean. PNL Vrancea și-a definitivat, recent, listele cu numele membrilor de partid care fac parte din comitetul executiv județean. Surpriza o constituie numele lui Mihail Copaci, președintele-director executiv al Casei Județene pentru Asigurări de Sănătate Vrancea.

Practic, liberalii din vechiul PNL au redevenit colegi cu Mihai Copaci, exclus din partid în iulie 2013. Decizia a fost luată, la acel moment, de biroul permanent al organizației județene, într-un moment în care PNL mergea în tandem cu PSD. Copaci a fost exclus pe motiv că ar fi colaborat cu PDL în perioada cât democrații s-au aflat la guvernare, la nivel instituțional. Excluderea a venit deși Copaci a negat colaborarea incriminată, într-un moment în care el avea nevoie de sprijin politic pentru un nou mandat în fruntea Casei de Asigurări.

El a câștigat concursul și și-a continuat activitatea la CJAS Vrancea fără sprijin politic, înscriindu-se ulterior în PDL. Acum, odată cu fuziunea dintre cele două formațiuni, e din nou liberal și face parte chiar din forul de conducere. Nominalizarea lui Copaci de a face parte din comitetul județean nu a fost criticată de foștii și, totodată, actualii colegi de partid.

Co-președintele PNL Vrancea, Nini Săpunaru, a declarat că atât timp cât Mihai Copaci e un om de dreapta și, implicit, e anti-PSD, nimeni nu are nici un motiv să-i critice accederea în forul județean de conducere.

În comitetul executive al organizației Vrancea, majoritari sunt tot vechii liberali, care au 14 oameni prinși în structura de conducere, în timp de foștilor democrați le-au revenit, conform algoritmului stabilit la  nivel central, 9 posturi.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.