EXCLUSIV – Alexandru Lefter, fostul șef ITRSV, A PĂRĂSIT DOMICILIUL (FOTO+VIDEO)

0
668

Alexandru-Lefter-ITRSV-spital

 

Nu insistați, că nu vă spun nimic, nu mă vedeți? Sunt în regulă!

este ceea ce a spus fostul șef al ITRSV Focșani, Alexandru Lefter, asaltat de jurnaliști în momentul în care a părăsit Spitalul Militar Focșani, unde a fost programat la un control ORL. Lefter este în arest la domiciliu, dar instanța i-a permis să părăsească locuința pentru a merge la medic.

…permite acestuia să părăsească imobilul unde execută măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru rezolvarea problemelor de natură medicală, după cum urmează : – la data de 03.04 2015, între orele 10.00 şi 13.00 pentru a se prezenta la în intervalul orar 11.00-12.00 la Spitalul Militar de Urgenţă “Dr.Alexandru Popescu” Focşani pentru efectuarea unui consult ORL, la data de 06.04 2015, între orele 9.00 şi 12.00 pentru a se prezenta la în intervalul orar 10.00-11.00 la Spitalul Militar de Urgenţă “Dr.Alexandru Popescu” Focşani pentru efectuarea unui consult de medicină internă

se arată în încheierea finală, pronunțată în Camera de consiliu a Curții de Apel Ploiești. Așa cum a hotărât instanța, Lefter a ajuns azi la ORL, unde era așteptat de medic, având programare. El va reveni în cursul zilei de luni, pentru o nouă vizită medicală.

Soția i-a fost alături în timpul controlului medical.

Am fost la ORL, știți că avem programare, asta e, a declarat soția lui Alexandru Lefter

Alexandru Lefter, deși spune zîmbitor că e în regulă, nu e chiar așa, din punct de vedere medical, altfel nu ar fi avut nevoie de investigații. El a ajuns la medic după ce a fost agresat (unele voci spun bătut zdravăn) în perioada în care s-a aflat în arestul IPJ Prahova.

Iată și ce a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Militar din Focșani în legătură cu vizita fostului șef ITRSV:

Fostul șef al ITRSV Focșani a fost arestat preventiv sub acuzația, adusă de DNA, că ar fi luat mită într-un dosar privind retrocedarea ilegală a unei păduri din județul Buzău, dosar în care a ajuns în arest și un fost prefect al acestui județ.

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.