EXCLUSIV: Finul primarului din Panciu a murit la 34 de ani, infectat cu COVID-19 | Ionuț Bută era cercetat de procurori în dosarul „DUSPI”

1
15652

Finul primarului din Panciu și șef la Serviciul Urbanism din cadrul primăriei a decedat după ce a fost confirmat cu noul coronavirus. Ionuț Bută a fost internat, în urmă cu aproape două săptămâni, la spitalul din Focșani. Pentru că starea lui de sănătate s-a agravat medicii vrânceni au decis să-l transfere la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” din Capitală. După trei zile petrecute în unitatea spitalicească din București, Ionuț Bută a pierdut lupta cu boala. Din informațiile noastre, acesta suferea și de alte boli care s-au agravat după ce a contactat temutul virus. În vârstă de 34 de ani, Ionuț Bută a fost reținut, la jumătatea lunii aprilie, în dosarul în care este cercetat și primarul din Panciu, Iulian Nica. Testată pozitiv cu COVID-19 a fost și soția acestuia care a fost transferată de la unitatea din Adjud la Spitalul Victor Babeș din Timișoara. Dumnezeu să-l ierte!

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.